Modernin rockin kotimainen yllättäjä Leaflet julkaisi ”Johnny Two-Face” –singlen ja videon

Kuva: Juha Kurri Photography
Mainos:
Saarihelvetti

Tiedote 7.12.2019

Parin vuoden takaisella debyytillään ylistäviä arvioita kerännyt modernin raskaan rockin yllättäjä Leaflet palaa uudella singlellä ja Tokiossa kuvatulla videolla. ”Johnny Two-Face” kertoo tarinaa valehtelijasta, mutta kappaleessa on oikeasti suuri kertosäe.

Leaflet on turkulainen rock-yhtye, joka musiikillisesti nojaa amerikkalaistyyppisen hard rockin tyylikeinoihin, mutta tarjoilee teksteissään alakuloisempaa mielenmaisemaa. Yhtye ei laula genrelle tyypillisesti seksistä ja alkoholista, ja jos asiaa teksteissä kuitenkin sivutaan, keskitytään juhlimisen synkempään puoleen. Leaflet tasapainoilee rockin ja metallin välimaastossa ottaen molemmista genreistä parhaat puolet. Se on monipuolisempaa kuin perinteinen kaljarock ja kekseliäämpää kuin tämän päivän radiorock. Vaikka menneet vuosikymmenet saattavat kuulua bändin ulosannissa, ei se silti sorru retroiluun.

Vuodesta 2013 lähtien toimineen yhtyeen muodostavat neljä lahjakasta ja taitavaa muusikkoa, joiden kokemus keikkalavoilta ympäri Suomea on mittava. Bändin keulahahmon Jaakko Leafletin (mm. Pressure Points, Blind Stare) läsnäolo ja karismaattinen lauluääni saa todistetusti rock-yleisöön liikettä.

”Johnny Two-Face” kertoo tarinan patologisesta valehtelijasta. Hahmosta, joka suurentelee asioita, vääristelee totuutta ja kylvää valkoisia valheita. Hahmosta, joka sanoo yhtä ja tekee toista, eikä vain yksinkertaisesti pysty puhumaan totta. Hahmosta, joka piiloutuu maskinsa taakse ja elää omassa valheellisessa kuplassaan.

Bändin kommentti:

”Johnny Two-Face” edustaa bändin kevyempää ja melodisempaa puolta ja oli ilmiselvä valinta sinkkubiisiksi. Biisi tarjoilee ison kertosäkeen, tarttuvia melodioita ja räjähtävän soolon: mitä muuta hard rock -biisiltä voi vaatia?>

https://www.facebook.com/leafletband/

Kuva: Juha Kurri Photography

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän