Mikkeliläinen Riddle Me This julkaisi uuden singlen ”Circus”

Tiedote 15.1.2019

Mikkeliläinen modernia metallia soittava Riddle Me This on julkaissut uuden singlen ”Circus”. Kappaleessa vierailee Randy Royal Machinen vokalisti Marcus Mittilä. Biisi löytyy yhtyeen tulevalta debyyttialbumilta.

Kokoonpano:
Karra Väisänen – Vocals
Pieti Pöntinen – Guitar
Iivo Pietiäinen – Bass
Jaro Väisänen – Drums

Diskografia:
Infection EP (2013)
Misery Loves Company EP (2014)
Hear No Evil, Speak No Evil, See No Evil EP (2016)
Walk Of Shame (2017)
Nothing’s Enough (2018)
Circus (2019)

https://www.facebook.com/riddlemethisband/

Singlen kansitaide: @paroni.does.doodle

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here