Mike Patton 50 vuotta: Enslaved versioi Faith No Moren “Jizzlobber” –kappaleen.

MAINOS:Faith No Moren vokalisti Mike Patton on täyttänyt 50 vuotta.

Merkkipäivän kunniaksi norjalainen äärimetalliyhtye Enslaved on julkaissut Decibel Magazinen kautta versionsa Faith No Moren vuoden 1992 ”Angel Dust” levyltä löytyvästä kappaleesta ”Jizzlobber”. Kappale on osa Decibel Magazinen Flexi -sarjaa:

Aggressiivisen ja omalaatuisen laulutyylin omaava Patton on laulanut Faith No Moressa 30 vuoden ajan. Yhtye oli telakalla vuodet 1998-2009, mutta kasasi rivinsä uudelleen ja julkaisi ensimmäisen levynsä 18 vuoteen ”Sol Invictusin” ilmestyessä 2015. Pääbändistä ohella Patton on työskennellyt useiden sivuprojektien kanssa, joista tunnetuimpia ovat Fantomas sekä Mr. Bungle. Viimeisimpänä entisen Slayer-rumpali Dave Lombardon kanssa perustettu Dead Cross –yhtye julkaisi debyyttilevynsä viime vuonna.

Pattonin vokaalityyli hakee vaikutteensa monipuolisesta ilmaisusta vaihdellen death metallin, oopperan ja rapin ääripäistä. Hänet on usein nostettu raskaan musiikin lahjakkaimpien laulajien joukkoon.

Onnittelut Mikelle! Alta voi katsella miehen esityksiä vuosien varrelta:

Lähde: Decibel Magazine

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.