Metalliyhtye Yob palaa Tavastialle syksyllä

Tiedote 30.6.2018

YOB – Su 21.10.2018 Helsinki, Tavastia

Yksi modernin metallin ja raskaan rockin mielenkiintoisimmista kokoonpanoista, yhdysvaltalainen Yob palaa Helsinkiin. Eeppisen raskasta ja psykedeelistä doomia soittava yhtye esiintyy Tavastia-klubilla sunnuntaina 21. lokakuuta. Konsertin liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Kitaristi-vokalisti Mike Scheidtin Eugenessa vuonna 1996 perustama trio onnistui jo uransa alkuvaiheessa luomaan ainutlaatuisen modernin lähestymistapansa äärimmäisen raskaaseen doom-metalliin. Yhtyeen musiikissa kaikuvat niin Scheidtin menneisyys hardcore-punkin parissa ja 70-luvun klassikkorock kuin metallimusiikin eri alalajitkin. Nämä peruspilarit sulautuvat saumattomasti rumpali Travis Fosterin ja basisti Aaron Riesebergin täydentämän kokoonpanon otteessa progeen, psykedeliaan sekä 90-luvun alun Seattle-soundiin ja jopa folkiin.

Yobin kahdeksas pitkäsoitto, loistavia arvioita saanut ”Our Raw Heart” ilmestyi kesäkuun alussa Relapse Recordsin (mm. Obituary, Baroness, The Obsessed) kautta ja vakiinnutti yhtyeen aseman yhtenä tämän hetken tärkeimmistä raskaan musiikin yhtyeistä.

LIPUT:
– Ennakkoon Tiketistä 24,50 EUR
– Ovelta 26,00 EUR

www.yobislove.com
www.facebook.com/quantumyob
www.tavastiaklubi.fi
www.fullsteam.fi

Kuva: James Rexroad

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here