Metallijyrä Sabaton tukemaan HyPs P08-junioreita!

Ruotsalainen heavy metal-jyrä Sabaton on ryhtynyt Hyvinkään Palloseuran vuonna 2008-syntyneiden futispoikien sponsoriksi. Joukkueessa pelaa noin 50 tokaluokkalaista futaria. Yhteistyön tuloksena Sabatonin logo näkyy jatkossa joukkueen peliasussa sekä muussa viestinnässä yhdessä muiden sponsorien kanssa. Myös Metalliluola sponsoroi joukkuetta.

“Sabaton on joukkueellemme mitä täydellisin tukija. Bändin biisit kertovat taistelusta, lujasta luonteesta ja periksiantamattomuudesta. Koko joukkueemme on täynnä tällaisia pelaajia, joista olemme todella ylpeitä jokaisessa pelissä”, HyPs P08-joukkueen valmentaja Pete Alander kertoo.

 

HyPs 08-poikien ikäkausijoukkueella on myös toinenkin legendaarinen tukija, kun kitaravirtuoosi ja yli 11 miljoonaa levyä myynyt Yngwie Malmsteen tarjoutui tukemaan junioreita vuonna 2015.

Nyt joukkueen pelipaitaa koristelee jo kahden huippuartistin sekä Metalliluolan logot. Voidaan siis puhua melko rock-henkisestä peliasusta ja joukkueesta.

“Jokainen sponsori on meille todella tärkeä. Junnujoukkueen pyörittämisessä kamppailemme talousasioiden kanssa eikä apua ei ole koskaan liikaa. On hienoa saada sitä myös omilta suosikkiartisteiltamme. Tällainen sitouttaa ja lujittaa myös vanhempien kanssa tehtävää yhteistyötä ja nostaa joukkuehenkeä aivan uusiin ulottuvuuksiin. Mikä parasta, kaikki apu on pois vanhempien lompakosta ja mahdollistaa harrastamisen tulotasosta riippumatta”, joukkueen päävalmentaja Petri Harainen kertoo.

“Suomifutis ei tällä hetkellä nauti kovinkaan suuresta nosteesta eikä tasosta. Tulkoon apu sitten vaikka rakkaasta naapurimaastamme heavy metalin muodossa, mutta nämä juniorit ovat toivomme tulevaisuutta ajatellen”, Alander naurahtaa.

Sabaton on julkaissut vuonna 1999 alkaneen uransa aikana yhdeksän levyä, joista viimeisin “The Last Stand” on kerännyt paljon positiivisia arvioita. Suomessa erittäin suosittu Sabaton on esiintynyt lähes 30 kertaa. Seuraava keikka on 24.2.2017 Helsingin Jäähallissa yhdessä saksalaisen metalli-ikonin Acceptin kanssa.

Hyvinkään Palloseura on perustettu vuonna 1947 ja juhlii vuoden 2017 aikana 70-vuotista toimintaansa. Sen edustusjoukkue pelaa Kolmosen Uudenmaan lohkoa ja HyPS on rekisteröityjen pelaajien määrällä mitattuna Suomen neljänneksi suurin jalkapalloseura.

Mukana olevat sponsorit: Sabaton, Yngwie Malmsteen, Metalliluola, Paitamylly, Bandmill, Selco Oy, VIP Sähkö, Hyvinkään Liikenne, Suomen Kaapelitiet,  Milectria, Helsingin Laudoitus sekä Torikadun Liikuntakeskus.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here