Metallifestarit Oulun Ykän Pubilla 15-16.6.2018: pääesiintyjinä Reckless Love ja Turmion Kätilöt.

Tiedote 17.4.2018

Oulun Toppilassa 15.-16.6 järjestettävät Ykän pubin Metallifestarit julkistivat koko esiintyjäkattauksensa. Lauantain pääesiintyjäksi on saatu suomalaisen industrial metallin ehdoton ykkösnimi Turmion Kätilöt, jonka massiivinen show ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Perjantain headlineriksi on jo aiemmin julkaistu Olli Hermanin luotsaama glam rock-yhtye Reckless Love.

Ykän pubin kasvaneelle tontille rakentuu tapahtumaa varten aiempaa laajempi festivaalialue, jonka puitteissa kuullaan viikonlopun aikana peräti 19 raskaamman yhtyeen soittoa.

Valtakunnallisesti tunnettujen pääesiintyjien lisäksi festareilla koetaan myös undergroundimpia elämyksiä ja tarjotaan esiintymistilaisuuksia paikallisille nouseville kyvyille. Raskaamman musiikin alagenreistä edustettuna on niin melodinen hevi, glam, grunge ja hard rock kuin brutaalimmat industrial, thrash, speed, death ja doom metalkin, joten kiinnostavaa musiikkia on tarjolla varmasti jokaisen rokkarin ja hevarin makuun.

Perjantain ohjelman muodostavat Reckless Love, KYPCK, A.R.G., Lapin Helvetti, Stargazery, The Psycho Season, Wrestling ja Tasteful Turmoil. Lauantaina lauteilla viihtyvät Turmion Kätilöt, Temple Balls, Afire, FM2000, Quake The Earth, Psychework, Black Royal, SoulHealer, A Lie Nation, Despiser ja Sirakh.

Ennakkoliput ovat myynnissä nyt Lippuagentin nettisivuilla hintaan pe 26 €, la 29 €, 2 pv 44 € ( + käsittely- ja toimituskulut). Tapahtuma-alue on kokonaan anniskelualuetta ja tilaisuus on rajattu vain täysi-ikäisille. Tapahtuma on osa Oulun Päivien ohjelmaa.

Liput: https://lippuagentti.fi/event/view?id=3239
https://www.facebook.com/events/170489057086087/

 

Kuva: Raisa Krogerus ©Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here