Metallican Enter Night Pilsner –olut myyntiin Suomeen

Tiedote 8.4.2019

Kaksi modernin rock-kulttuurin kovinta timanttia ovat yhdistäneet voimansa, kun Metallica ja Stone Brewing -panimo tuovat Enter Night Pilsner -oluen Eurooppaan.

Berliinissä tuotettu olut on saatavilla Suomen lisäksi 30 Euroopan maassa.

Enter Night Pilsner on kuivahumaloitu pilsner, jonka makumaailma ja asenne ilmaisevat sekä Metallican että Stone Brewingin yhteisiä arvoja: rajoja rikkova tahto luoda uutta, säväyttävä ennakkoluulottomuus ja tavanomaisuuden haastaminen. Enter Night Pilsner on kahden luovan toimijan yhteistyössä ideoima luomus, joka on jo nyt kasvanut Eurooppaa yhdistäväksi olueksi. Oluen julkaisu siivittää Metallican toukokuussa alkavaa Euroopan kiertuetta, jonka yhtenä pysähdyspaikkana toimii loppuunmyyty konsertti Hämeenlinnassa 16.7.2019.

Metallican jäsenet osallistuivat oluen valmistusprosessin jokaiseen vaiheeseen. Stone Brewing on yhdysvaltalainen käsityöläispanimo, jonka kansainvälinen tunnettuus ja ennakkoluuloton asenne toimivat vauhdittajina ja innovatiivisuuden alullepanijoina Enter Night -oluen ja bändiyhteistyön synnyssä.

Enter Night Pilsner on helposti lähestyttävä olut, jonka moniulotteinen maku ja kuivahumaloinnin hedelmäisyys erottavat sen perinteisistä oluttyylinsä edustajista. Kuten Metallica musiikillaan, Enter Night rikkoo oluttyylien rajoja ja puhuttelee monien makuhermoja musiikkimakuun katsomatta. Olut on saatavissa Alkon tilausvalikoimasta sekä hyvin varustelluista olutravintoloista kautta maan.

Tilausta voi jättää linkistä.

Metallica nähdään ensi kesänä Hämeenlinnassa, Kantolan Tapahtumapuistossa 16.7.2019.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here