Metalli inc. julkaisi debyyttisinglensä “Propagandaa!”

0
409
Kuva: Janne Kari

Tiedote 20.5.2020

Metalli inc. julkaisi debyyttisinglensä suoratoistopalveluihin. Julkaisua tukee biisin lyriikkavideo jonka voi katsoa alta.

Debyyttisinglellä ihmetellään nykymaailman menoa ja biisin sanoma onkin kysymys: ”-mitä me omaan napaamme tuijottelijat jätämme tuleville sukupolville perinnöksi?”.

“Albumi on meidän puolesta valmis ja lähetetty miksaajalle toukokuun alkupuoliskolla. Koko talvi ja kevät näitä biisejä tuli väännettyä. Kovin paljon demoja ei työstövaiheessa ole ulospäin soiteltu, mutta ne harvat jotka ovat näitä kuulleet ovat muodostaneet oman mielikuvansa meistä. Olemme olleet erittäin viihdytettyjä kuullessamme yhteneväisyyksiä löytyvän mm. yhtyeisiin Kotiteollisuus, Niskalaukaus, CMX, Sentenced, Apulanta, Ozzy Osbourne sekä Nightwish. Itse sitä on näille jo niin kuuro, etten osaa ottaa asiaan olleenkaan kantaa. Hyvä tuli vaikka itse sen sanonkin. Nyt on aika tehdä jotain muuta, painua terassille oluelle, mökille saunaan tai lähteä golfaamaan. Syksyllä julkaistavan albumin vastaanotto sekä yleinen tilanne epidemian osalta näyttää suunnan jatkolle. Päästäänkö tässä keikoille vai ei? Maailman tilanne on huolestuttava. Metalliskene murjottaa läpi elämänsä joten halusimme tuoda esille positiivisemman näkökulman edes promokuvan muodossa. Elämä pitää ottaa vakavasti mutta itseään ei.” -pohtii yhtyeen nokkamies Jari Alhanen.

Yhtye julkaisee kokonaisen albumin 16.10. Ennen sitä julkaistaan kesän ja alkusyksyn aikana pari singleä musiikkivideon kera. Toinen tulee olemaan albumin päätösbiisi, eeppinen versiointi kaikkien tuntemasta virrestä. Toistaiseksi nimeämättömällä albumilla tulee olemaan yhdeksän raitaa. Albumilla vierailee kaksi vielä julkistamatonta laulajaa.

KOKOONPANO

  • Jari Alhanen – laulu, kitara & kosketinsoittimet
  • Elmo J. Karjalainen – soolokitara
  • Mikko Saastamoinen – basso
  • Kessi Tuominen – rummut

*

*

Lähde: Metalli inc.
Kuva: Janne Kari

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here