Metal- ja deathcoren maastossa operoiva Collusions julkaisi debyyttialbuminsa

Kuva: Collusions

Tiedote 12.8.2020

Metal- ja deathcoren maastossa operoiva Collusions julkaisi tänään debyyttialbuminsa Lost, Not GoneYhtyeen esiinmarssi suomalaiselle metallikentälle on samaan aikaan tunteita herättävä ja aggressiivisen päällekäyvä. Mahtipontisuudesta ei säästellä sen enempää kuin nyansseistakaan – levyllä on myös seesteisiä kohtia hengähdystaukoja varten.

Monipuolisuudestaan huolimatta levy on yhtenäinen kokonaisuus, jonka tekstimaailmoissa liikutaan henkilökohtaisissa aiheissa. Lyriikoiden kirjo kattaa kertomuksia muun muassa surullisuudesta, vihasta, intohimosta ja periksiantamattomuudesta. Lisäksi levyltä löytyy biisejä, jotka paneutuvat pienemmälle huomiolle jääneiden sairauksien ja ongelmien tarkasteluun yleisellä tasolla. Yhtye haluaa edistää tietoisuutta näistä asioista.

Albumin nimikkokappale Lost, Not Gone kiteyttää levyn teeman; voit olla eksyksissä, mutta luovuttaa ei kannata, sillä aina on toivoa ja elämälle löytyy uusia suuntia.

Helsinkiläinen Collusions on perustettu vuonna 2019 ja albumilta on aiemmin julkaistu kolme singleä Lost, Not GoneNeurosis ja Parasite.

Lost, Not Gone -albumi Spotifyssa.

Collusions Facebookissa ja YouTubessa.


________

Lähde: PressHopper
Kuva: Collusions

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän