Memoira tehnyt paluun: yhtyeeltä tulossa uusi single ja musiikkivideo ”Dawn Of Time”.

MAINOS:


Tiedote 24.11.2018

Neljän varjoissa vietetyn vuoden jälkeen suomalainen sinfonista prog-metallia soittava Memoira on aktivoitunut jälleen 5-henkisenä, ja aikoo julkaista uuden singlen ja uuden musiikkivideon ”Dawn Of Time”.

Bändi juhlistaa tänä vuonna debyyttialbuminsa 10-vuotisjuhlaa ja toisen albuminsa, ”Memories, Tragedies, Masquerades” 5-vuotisjuhlaa. Alkuperäisjäsenten ja pääsäveltäjien Jani Puusan (Kitara) ja Lassi Nuolivaaran (koskettimet & piano) mukaan, paluun aika comebackille oli täydellinen. Bändi on täydentänyt miehistöään uudella rumpalilla, basistilla ja kokonaan uudella laulajalla. Annika Jalkanen, joka tunnetaan parhaiten For Selena And Sin -yhtyeestä, on bändin uusi laulusolisti. Niko Laaksonen (Randy Reckless, Blowtorch, Rorschach) on siirtynyt basson varteen ja rumpalin tonttia hoitaa Matti Virtanen (Dark Tone Company, Concrete Words, Anomaly).

Uusi single ”Dawn Of Time” on bändin ensimmäinen julkaisu uudella kokoonpanolla. Bändi kertoo valmistelevansa uutta materiaalia ja aikovat nousta lavoille heti kun mahdollista. Teaser video on katsottavissa alta.

Musiikkimme on ollut aina lähellä meidän kaikkien sydämiä. Ja kaikki se fanien osoittama tuki, jota vielä saamme tänäkin päivänä, sai meidät kysymään monta kertaa: Pitäisikö meidän jatkaa uuden musiikin tekemistä? Uuden levyn tekemistä? Me keskustelimme paluusta keskenämme, mutta elämässä on asioita, vastuutekijöitä, jotka tulevat ennen bändiä. Siksi päätimme jatkaa viisihenkisenä. Haluamme kuitenkin osoittaa kunnioitusta entisiä jäseniä kohtaan. Nyt kun kaikki palaset ovat kohdallaan, me voimme jatkaa tavoittelemaan sitä taianomaisuutta, jota Memoira edustaa tänäkin päivänä. ”Dawn Of Time” on täydellinen kappale edustamaan uutena singlenä, sillä se kantaa mukanaan perinteistä Memoiralle tunnusomaista saundia.

Memoiran omaa nimeä kantava debyyttialbumi julkaistiin elokuussa 2008 Nightmare Recordsin kautta. Bändin toinen albumi ”Memories, Tragedies, Masquerades” julkaistiin 1.11.2013.

Memoira on:
Annika Jalkanen – Laulu
Jani Puusa – Kitarat
Lassi Nuolivaara – Koskettimet & Piano
Niko Laaksonen – Basso
Matti Virtanen – Rummut

https://www.facebook.com/MemoiraOfficial/

Kuva: Niina Varheenmaa

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.