Memoira julkaisi uuden singlen ja musiikkivideon tulevalta kolmannelta albumiltaan

Promokuva: Terjo Peltola
MAINOS:


Tiedote 25.8.2020

Sinfonista ja gootahtavaa metallia soittava Memoira julkaisee kolmannen studioalbuminsa ’Carnival of Creation’ 25.9.2020 Inverse Recordsin kautta. Tänään julkaistiin uusi single ’Shooting Star’ ja musiikkivideo kappaleesta löytyy täältä:  https://youtu.be/W9vp5K2jMxs

Bändi kommentoi:
”Levyn sävellystyön aikana, lähestyimme Shooting Staria varsin eri näkökulmasta, kuin muita kappaleita. Normaalisti sävellämme mitä mieleemme tulee, mutta tällä kertaa meillä oli selkeä idea minkälainen kappaleen tulisi olla. Lyhyt ja yksinkertainen, tarttuvalla kertosäkeellä. Ainoa mitä tarvitsimme oli yksinkertainen melodia ja kappale ikäänkuin sävelsi itsensä. Kappaleen tarina kertoo vanhenemisesta, elämän muistelemisesta ja lopulta siirtymisestä vehreämmille laitumille. Yksi selkeästi erottuvimmista kappaleista levyllä.”

Memoira on sinfonista- / goottimetallia soittava yhtye Porista/Jyväskylästä. Aiemmin maailmanlaajuisesti julkaistujen kahden albumin, (Memoira, 2009 Nightmare recordsin kautta ja Memories, Tragedies, Masquerades, 2012 omakustanteena) ja neljän vuoden tauon jälkeen, bändi julkaisee Inverse recordsin kautta kolmannen albuminsa Carnival Of Creation.

MEMOIRA tunnetaan melankolisista melodioistaan ja voimakkaista kitara riffeistään, yhdistäen sinfonisen tunnelman ja laulaja Annika Jalkasen (FOR SELENA AND SIN) kauniin lauluäänen. Kitaroiden soinnista vastaavat Hannu Lindholm (DARK TONE COMPANY) ja bändin toinen perustajajäsen Jani Puusa. Toinen perustajajäsen Lassi Nuolivaara, löytyy koskettimien ja pianon äärestä. Matalista taajuuksista basson varressa vastaa Niko Laaksonen (RANDY RECKLESS, BLOWTORCH, RORSCHACH) ja rumpujen takaa löytyy Matti Virtanen (DARK TONE COMPANY, CONCRETE WORDS, ANOMALY).

Kuuntele Shooting Star:

Ennakkotilaa Carnival of Creation CD: https://bit.ly/2X69COaKatso aikaisemmin julkaistu Carnival of Creation musiikkivideo: https://youtu.be/h7TrxAluP3E

Biisilista:
01. Dawn of Time
02. Carnival of Creation
03. Queen Element
04. Hunter’s Moon
05. Dark Passenger
06. Shooting Star
07. Snowglobe
08. Crimson Bride Symphony
Albumin kansikuva: Niina Varheenmaa
Kokoonpano:
Annika Jalkanen – laulu
Jani Puusa – kitara
Hannu Lindholm – kitara
Lassi Nuolivaara – Koskettimet & Piano
Niko Laaksonen – basso
Matti Virtanen – rummut
Linkit:
*
Lähde: Inverse Records
Promokuva: Terjo Peltola
+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.