Medeia lähtee kattavalle Euroopan-kiertueelle

Medeia lähtee kattavalle Euroopan-kiertueelle

Alternative death metal –yhtye Medeia lähtee toukokuussa kattavalle Euroopan-kiertueelle, joka starttaa Latviasta ja kiertää useita kaupunkeja Puolassa ja Saksassa. Kiertueen co-headlinerina tykittelee helsinkiläinen elektro-metalyhtye Khroma. Ennen kiertuetta näyttävistä live-vedoistaan tunnettu yhtye nähdään vielä 17.4. Suomessa loppuunmyydyllä keikalla On the Rockissa, jossa lavalle nousee myös The Black Dahlia Murder.

Medeian viides albumi Xenosis julkaistiin alkuvuodesta ja edeltäjiään raskaampi levy sai innostuneen vastaanoton niin Suomessa kuin myös Euroopassa. Xenosis sulki edeltävistä albumeistaan muodostuneen ja painajaiseen päättyvän trilogian antaen levyjen muodostamalle tarinalle vastauksia sekä syvyyttä.

Albumilta julkaistu teknisesti taitavasti toteutettu ja karmiva musiikkivideo Insectia nousi somessa nopeasti hitiksi. Video sijoittuu aikaan, jolloin ylisaastuneella planeetalla ei voi enää olla ihmiselämää ja vallan ottavat hyönteiset.

Vuonna 2002 perustettu tamperelaisyhtye Medeia on tahkonnut menestyksekkäitä kiertueita ympäri Eurooppaa mm. Children of Bodomin kanssa. Viides albumi julkaistaan Playground Musicin toimesta maailmanlaajuisesti.

Medeia Euroopan kiertue (w/ Khroma):
To 9.5. Riga (LV), Republika
Pe 10.5. Warsaw (PL), Chmury
La 11.5. Wroclaw (PL), Centrum Reanimacji Kultury
Su 12.5. Berlin (DE), Cassiopeia
Ti 14.5. Gdansk, (PL) Wydzial Remontowy
Ke 15.5. Leipzig (DE), Mörtelwerk
To 16.5. Hamburg (DE), Pooca
Pe 17.5 TBA
La 18.5. Rostock (DE), Alte Zuckerfabrik

Tulevat Suomen keikat
ke 17.4.2019 Helsinki, On the Rocks
to 18.7.2019 Tampere, Tammerfest, Tullikamari
la 3.8.2019 Tampere, SaariHelvetti

http://www.medeiaband.com

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here