Malevolent Creationin ex-vokalisti Brett Hoffman on kuollut

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.

Amerikkalaisessa death metal –yhtye Malevolent Creationissa kolmeen otteeseen laulanut Brett Hoffman on kuollut paksusuolisyöpään 51-vuotiaana. Vaimo Kimberly Karan Hoffman on vahvistanut tapahtuneen Facebookissa.

Hoffman esiintyi 1980-luvun lopun ja 1990-luvun alun suuriin kuolometallivaikuttajiin kuuluneen Malevolent Creationin useilla levyillä, joista tunnetuimmat olivat ”The Ten Commandments” (1991),  ”Retribution” (1992) sekä ”Stillborn” (1993). Hoffmania kuultiin myös bändin viimeisimmällä ”Dead Man’s Path” –albumilla vuonna 2015. Hoffmann esiintyi lisäksi 2000-luvun puolella deathcore-yhtyeessä Down The Drain.

Kitaristi ja perustajäsen Phil Fasciana ilmoitti vuosi sitten Hoffmanin saaneen lähteä lukuisista miehistönvaihdoksistaan tunnetusta yhtyeestä. Hoffman perusti tämän jälkeen uuden bändin Fire For Effect yhdessä Pestilence-, Nile– sekä Suffocation-jäsenten kanssa. Debyyttialbumi on taltioitu ja sen julkaisua kaavailtiin loppuvuodeksi 2018.

R.I.P. Brett Hoffman 1967-2018. Alta katseluun miehen tunnetuimpia esityksiä:

Lähde ja kuva: Metalitalia

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän