MaidenFest Suomen kiertueelle syyskuussa ”The Number Of The Beast” albumiteemalla!

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.
MAINOS:MaidenFest on täällä taas! Tänä vuonna teemana on ”The Number Of The Beast” eli koko albumi esitetään kaikilla kiertueen keikoilla. Setti on n. 2,5h mittainen ja sisältää Iron Maidenin hittejä, harvinaisuuksia ja usein mukana on ollut myös kappaleita, joita Iron Maiden ei ole koskaan soittanut livenä. Tapahtuma on vuodesta 2006 toimineen The Coverslaves Plays Iron Maiden -yhtyeen järjestämä ja MaidenFestejä on järjestetty vuodesta 2011. Keikoilla soitettavat kappaleet vaihtuvat hieman jokaiselle keikalle. Metalliluolan raportin vuoden 2016 MaidenFestistä saa lukuun linkistä.

Laulajina tänä vuonna: Taage Laiho, Nitte Valo, Erkki Seppänen, Kimmo Blom, Jarno Vitri, Marcus Lång, Timo Heinonen, Erik Karhatsu, Peter James Goodman, Simo Silvan, Tomi Loukkola, Ilkka Harjula ja Jukka Nummi.

Keikkapäivämäärät alla:

Pe 1.9. Rytmikorjaamo, Seinäjoki
La 2.9. Katse, Jyväskylä
Pe 22.9. House Of Rock, Kouvola
La 23.9. Hevimesta, Oulu
La 30.9. Gong, Turku
Pe 6.10. Osmo’s Cosmos, Imatra
Ke 11.10. Klubi, Tampere
La 4.11. On the Rocks, Helsinki

Katso keikkakohtaiset laulajat ja ennakkolippulinkit osoitteista: http://www.maidenfest.fi/ ja http://www.facebook.com/MaidenFest.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.