Psykedeelinen rock pörisee Kiarama III – festivaaleilla Turussa

kiarama III

KIARAMA III MATELEE JA JYRISEE ELOKUUSSA TURUSSA

Psykedeelisen raskaan musiikin festivaali Kiarama III kokoaa matalien taajuuksien palvojat Turun Gongiin 11.-13. elokuuta. Kolmen päivän aikana tarjolla on vaikuttava kattaus artisteja niin Suomesta kuin maailmalta.
Ensimmäistä kertaa Suomessa vierailevan kroatialaisen Seven That Spellsin lisäksi lauteille nousevat muun muassa eestiläinen Estoner, Jeremy Irons & The Ratgang Malibus ja Greenleaf Ruotsista sekä iso joukko kotimaisia bändejä kuten Oranssi Pazuzu, Atomikylä, Hexvessel unohtamatta lukuisia muita kiinnostavia nimiä.

Tapahtuman taiteellinen sisältö ei rajoitu pelkästään musiikkiin, vaan auditiivisten ärsykkeiden lisäksi festivaaleilla voi kokea myös videotaidetta ynnä muuta visuaalista sisältöä.

”Kiarama festivaalit järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Turussa ja puitteet ovat mitä parhaimmat. Olemme erittäin innoissamme ja ylpeitä lineupista, josta löytyy pörinän ja psykedelian ystäville niin vanhoja kuin varmasti myös uusia kiinnostavia tuttavuuksia”, hehkuttaa festivaalien sekä Kiarama ry:n puheenjohtaja Mikko Rajakangas.

Liput tapahtumaan myy Tiketti ja päiväkohtainen aikataulu löytyy tapahtuman Facebook-sivuilta osoitteesta https://www.facebook.com/events/1395138673845427/

Torstain ennakkoklubi 11.8.
Black Totem
Jeremy Irons & The Ratgang Malibus (SE)
Satanic Jazz Band
Perjantai 12.8.
Betrayal at Bespin
Deep Space Destructors
Demonic Death Judge
Estoner (EE)
Greenleaf (SE)
Hexvessel
Macchia Nera
Musta Risti
Oranssi Pazuzu
PH (ex-Mr Peter Hayden)

Lauantai 13.8.
Atomikylä
Camera (DE)
Death Hawks

Fever Knife
Kannabinõid (EE)
Kiarama Kollektiv
Mara Balls
Seven That Spells (HR)
Warp Transmission

LIPUT

Liput Tiketti

– Torstain ennakkoklubi 6€
– Päiväkohtaiset (pe/la) liput 28€
– 2 päivän lippu 52€

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän