Maailman parhaaksi kitaristiksi valittu Alexi Laiho on kuollut 41-vuotiaana

Tiedote 4.1.2021

Children Of Bodomin perustajajäsen ja viime vuonna sen raunioille perustetun Bodom After Midnightin kitaristi Alexi Laiho on kuollut.

Laihon viime viikolla kodissaan Helsingissä tapahtuneesta poismenosta tiedottaa yhtyeen promoottori Jouni Markkanen artistin sosiaalisen median sivuilla. Laiho oli myös kärsinyt viime vuosina määrittelemättömistä terveysongelmista.

”Raskain sydämin ja suuren surun kera joudumme ilmoittamaan Alexi Laihon poismenosta. Sydämemme ovat murtuneet rakkaan ystävämme ja bändikaverimme äkillisestä poismenosta. Yhteinen matkamme bändinä oli vasta alkanut ja meillä ei ole sanoja kuvaamaan shokkia ja pohjatonta surua mitä kaikki tunnemme. Levätköön sielusi rauhassa, sinua tullaan ikuisesti kaipaamaan. Rakastamme sinua veli. Syvät osanottomme myös hänen perheelleen. Enempää tiedotteita tai haastatteluja ei anneta tässä vaiheessa. Pyydämme ystävällisesti kunnioittamaan tarvettamme käsitellä ja läpikäydä tämä hirveä tapahtuma yksityisesti. Kiitos ymmärryksestä ja tuesta”, bändin jäsenet Daniel Freyberg, Mitja Toivonen ja Waltteri Väyrynen kirjoittavat yhtyeen Facebook-sivuilla.

Metalliluola ottaa osaa Alexi Laihon omaisten, läheisten, ystävien, bändikavereiden, tuttujen ja fanien suruun.

Kuva: Raisa Krogerus ©Metalliluola
Lähde: Alexi Laiho Official / Bodom After Midnight -Facebook-sivut

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here