Luna Killsiltä single ”bITTER sONGS COME EASY”

Radiokanavilla jo soinut biisi on hyvällä tavalla täynnä katkeraa naisenergiaa - levy tulossa kesäkuussa.

Kuva: Lucy Alienne Visuals
MAINOS:


Tiedote 12.3.2021

Luna Kills valmistelee toista pitkäsoittoaan. Ulkomailla asti keikkaillut ja räväkästä live-esiintymisestään monien mieleen jäänyt alternative rock -yhtye julkaisee 11. kesäkuuta ilmestyvältä ”not to be bitter, but it helps” -albumiltaan nyt ensimmäisen singlen. Kappale on nimeltään bITTER sONGS COME EASY, ja se kertoo nimensä mukaisesti katkeruudesta ja sen purkamisesta toisiin.

”Biisi käsittelee epäuskoisuuden ja katkeruuden tunteita, jotka ovat usein niitä joita ihmiset eivät halua myöntää tuntevansa, mutta jotka helposti puretaan kanssaihmisiin”, sanoitukset kirjoittanut yhtyeen solisti Lotta kuvailee.

Raskaasti potkiva biisi jyrää modernilla tuotannolla varustettuna sujuvasti eteenpäin ja on taattua korvamatomateriaalia – ja saikin jo ansaitun ensisoittonsa niin Radio Rockin kuin YleX:nkin taajuuksilla. Kappale sai alkunsa vuosi sitten käynnistyneen koronakatastrofin jälkimainingeissa, kun tunteita patoutui ja millään ei tuntunut hetkellisesti olevan juuri väliä.

”Vuoden 2020 keväällä huomasimme, että kaikilla vähän raskaampi menojalka vipatti lockdownin aikoihin. Kaikilla oli sellainen olo, että ’ihan sama, tehhään mitä tehhään eikä oteta turhia paineita mistään’ ja sävellettiin kaikki mitä mieleen juolahti”, Lotta kertoo.

Lopputulos yllätti bändin positiivisesti, ja tiukan biisin potentiaali kirkastui lopullisesti levytyksen aikana:

”Studiossa tajusimme, että tämähän on erittäin vahva valinta levyn avaussingleksi!”

Luna Kills lupailee lisää uutta musiikkia jo ensi kuun puolella.

Luna Kills on:

Lotta Ruutiainen – laulu, kosketinsoittimet
Samuli Paasineva – kitara
Lassi Peltonen – basso
Maiju Mäki – rummut

FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER


Lähde: Ginger Vine Management & PR
Kuva: Lucy Alienne Visuals
 

 

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.