Luna Kills julkaisi uuden singlen ”liar, liar”- myös uusi rumpali on etsinnässä

Kuva: Lucy Alienne Visuals

Tiedote 28.4.2021

Kuopiolainen alternative rock -yhtye Luna Kills julkaisee toisen pitkäsoittonsa ”not to be bitter but it helps” kesäkuun 11. päivä. Maaliskuussa levyltä julkaistiin ensimmäinen single ”bITTER sONGS COME EASY”, joka saa nyt seuraa kakkossinkun ”liar, liar” –muodossa.

”Esituotantovaiheessa biisistä tuli kaikkien suosikki ja liar, liar oli kaikilta kysyttäessä eka valinta singleksi, koska se yksinkertaisesti on bängeri”, bändin jäsenet kuvailevat bassovetoisesti groovaavaa biisiä.

Liar, liarista julkaistaan kevään kuluessa myös musiikkivideo. Kappale on luonteva jatke erinomaisesti menestyneelle ja katkeruutta henkivälle ykkössinkulle: biisin sanoissa edetään omien tuntojen pohtimisesta sisään kasautuneen raivon purkamiseen.

”Ihan sama, mitä inspiraationaalisia quoteja netissä on kukkakuvien päällä tai miten joku self love -kirja sanoo, että anteeksi antaminen on tie omaan parempaan olemiseen. Joskus ainoa vaihtoehto tuntuu olevan palavat sillat ja hengitysilman löytäminen vähemmän toksisilta laitumilta”, Luna Killsin laulaja ja biisin sanat kirjoittanut Lotta Ruutiainen toteaa.

Yhtyeen ja rumpali Maiju Mäen tiet ovat viime singlen jälkeen eronneet hyvässä hengessä, ja yhtye jatkaa tällä hetkellä toistaiseksi triona. Tarkoitus on kuitenkin löytää hänen korvaaja yhtyeeseen, joten heidän musiikista kiinnostuneet rumpalit voivat olla yhteydessä bändiin heidän sosiaalisen median kautta.

”Rumpalin paikka täytetään, kunhan sopiva löytyy”, Luna Killsistä vinkataan.

1. liar, liar
Kansikuva: Lucy Alienne Visuals

Luna Kills on:
Lotta Ruutiainen – laulu, kosketinsoittimet
Samuli Paasineva – kitara
Lassi Peltonen – basso
(Äänitteellä Maiju Mäki – rummut)

https://www.facebook.com/lunakillsband
https://www.instagram.com/lunakillsband/
https://twitter.com/lunakillsband

Kuvat: Lucy Alienne Visuals
Lähde: Ginger Vine Management & PR

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.