Lordi julkaisi uuden livevideon ”Devil Is A Loser”

Lordi on julkaissut tulevalta “Recordead Live – Sextourcism In Z7“ DVD:ltä videon kappaleesta “Devil Is A Loser”.

Konsertti taltioitiin “Sexorcism”-kiertueella Prattelnissa, Sveitsissä. Mukana on myös bonusmateriaalia ja Lordin uran ensimmäinen musiikkivideo ”Inferno” vuodelta 1995.

DVD on kaupoissa 26.7.2019 AFM-merkin kautta. Saataville tulevat myös CD/BluRay- ja vinyyliversiot. Ennakkotilausta voi jättää linkistä.

Mr. Lordi kommentoi:

I am very happy that we waited until the ”Sexorcism“ tour, because we look amazing, the stage looks amazing and everything was perfect to create a stunning DVD.

1. Sexorcism
2. Would You Love A Monsterman
3. Missing Miss Charlene/House Of Ghosts
4. Your Tongue’s Got The Cat
5. Heaven Sent Hell On Earth
6. Mr. Killjoy
7. Mana Solo
8. Rock The Hell Outta You
9. Blood Red Sandman
10. It Snows In Hell
11. Hella Solo
12. She’s A Demon
13. Slashion Model Girls
14. Naked In My Cellar
15. Rock Police
16. Ox Solo
17. Hug You Hardcore
18. SCG9:The Documented Phenomenon
19. Evilyn
20. The Riff
21. Amen Solo
22. Nailed By The Hammer Of Frankenstein
23. Who’s your Daddy
24. Devil Is A Loser
25. Hard Rock Hallelujah

Blu-Ray Bonus Content:
”A Day In The Life On Sextourcism” by Jessycho (Behind The Scenes documentation)

Music Videos:
Inferno (1995) -> previously unreleased!
Would You Love a Monsterman? (2002)
Devil Is a Loser (2002)
Blood Red Sandman (2004)
Hard Rock Hallelujah (2006)
It Snows In Hell (2006)
Who’s Your Daddy? (2006)
Would You Love A Monsterman? (2006 version)
Bite It Like A Bulldog (2008)
This Is Heavy Metal (2010)
The Riff (2013)
Scare Force One (2014)
Hug You Hardcore (2016)
Naked in my Cellar (2018)

Lähde: AFM
Kuva: Pete Alander ©Metalliluola



Please enter your comment!
Please enter your name here