Loppuunmyydyn SaariHelvetin jälkeen koittaa TalviHelvetti!

kuva: Carolin Büttner
Mainos:
Saarihelvetti

Tiedote 6.8.2018

Loppuunmyydyn SaariHelvetin jälkeen koittaa TalviHelvetti!

Menneenä lauantaina 4. elokuuta Tampereen Viikinsaaressa soinut SaariHelvetti oli loppuunmyyty. Kaupungin raskaimpaan festivaaliin otti osaa 2400 synkeän iloista tuiman musiikin ystävää.

– SaariHelvetti oli jälleen erittäin onnistunut ja hyväntuulinen musadiggareiden kohtaaminen. Esiintyjät antoivat kaikkensa ja sen huomasi myös yleisöstä: jengi viihtyi Tampereen kesäkeitaassa Pyhäjärven keskellä paremmin kuin koskaan, promoottori Rowan Rafferty kertoo.

SaariHelvetin ehdoton pääesiintyjä oli Suomen industrial metal -keisari Turmion Kätilöt, joka laittoi Viikinsaaren maaperän notkumaan. Sen lisäksi Tampereen lauantaissa koettiin mm. ukrainalaisen Jinjerin vahva esitys, hollantilaisen Carach Angrenin hurmeinen ja synkkä show sekä tamperelaisen Huoran punkiin päin kallellaan oleva iskevä akti.
SaariHelvetti tarjoaa aina rankkuutta laajasti ja monessa muodossa.

Tulikuumaa tavaraa luvassa myös talvella!

SaariHelvetin menestys poikii helvetillistä tulta ja tappuraa myös talvella. Ensimmäinen TalviHelvetti-tapahtuma järjestetään Tullikamarin Pakkahuoneella ja Klubilla perjantaina 11. tammikuuta 2019.

Kuuran ja lumen keskelle Tampereelle saapuvat Turmion Kätilöt, Fear of Domination, Medeia, Nicole, Bloodred Hourglass ja King Satan, joten luvassa on tulikuumaa tavaraa keskellä kylmintä ajanjaksoa.

Ennakkomyynti TalviHelvettiin alkaa keskiviikkona 8. elokuuta Tiketissä ja Lippupisteessä.

TalviHelvetti
pe 11.1.2019 Tampere
Pakkahuone & Klubi

Turmion Kätilöt
Fear of Domination
Medeia
Nicole
Bloodred Hourglass
King Satan

Liput alk. 28 e Tiketistä ja Lippupisteestä.
Ennakkomyynti alkaa ke 8.8.2018.

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän