Lisää Raatoja maailmaan: Bloodred Hourglass -miehistöä Raato Artisteiksi

Kuva: Outi Puhakka, Outo Kuva

Tiedote 20.8.2020

Raato Artisti -perhe kasvoi, kun Bloodred Hourglass -herrasmiehet Jose Moilanen ja Lauri Silvonen saivat uudet customit kouraan juuri ennen kesän festivaalivetoja SaariHelvetti- ja Dark River Festival -tapahtumissa.

Bloodred Hourglass on käyttänyt keikkailusta vapautuneen ajan tehokkaasti uutta materiaalia työstäen ja herrat ovatkin suuntaamassa Raatojen kera studioon äänittämään yhtyeen viidettä studioalbumia nyt syksyllä.

Josella on käytössä 4-kielinen ”Alysia” multiskaala basso, joka on suunniteltu varta vasten hänen tarpeidensa mukaan:

“Uudelta soittimeltani odotin helpposoittoisuutta, potkivaa ja selkeää soundia myös matalissa vireissä, sekä tietenkin toiveitteni mukaista ulkonäköä. Soittimen suunnitteluprosessi yhdessä Raato Custom Guitarsin kanssa kävi helposti ja vaivattomasti.” Jose Moilanen sanailee

 Muutaman viikon yhteiselon ja kahden livevedon jälkeen voin todeta, että Raato Custom ”Alysia” basso on juuri sitä mitä olin hakemassa – kevyesti paras basso, jota olen koskaan soittanut.”

Laurin uusi työkalu on vaatimattomasti nimetty ”ObliteRaatoR”. Soitin on 6-kielinen 27” baritoni. Kitaran suunnittelun lähtökohtia oli rakentaa baritoniskaalainen soitin, joka tuntuu kuin soittaisi normaaliskaalaista.

“Yhteistyö Raadon kanssa oli helppo ja ammattimaista suunnittelutyön aloittamisesta toteutuksen viimeistelyyn. Prosessin tuloksena käsissäni on nyt juuri minun soittooni sopiva baritoniskaalainen soitin – joka tuntuu normaaliskaalaiselta – ja jossa on lisäksi epäsymmetrinen kaulaprofiili, viimeisen päälle oikeat valinnat mikrofonin ja rautojen osalta sekä tappavan kaunis ulkonäkö!

 ObliteRaatoR on saanut jo tulikasteensa lavalla ja studiossa ja voinkin luottavaisin mielin todeta, että olen löytänyt täydellisen 6-kielisen kumppanini!” Lauri Silvonen kommentoi.

Lisätiedot ja muut Raato Artistit löydät täältä: https://www.raatocustomguitars.fi/artists

 

Linkit:

www.raato.fi

www.brhg.net

 

Lähde: Raato Custom Guitars
Valokuvat: Outi Puhakka, Outo Kuva

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän