Lisää Eestimetallia – Strych:9 julkaisi debyyttisinglensä ja musiikkivideon “Sacrifice”

Kuva: Strych:9
MAINOS:

Tiedote 9.9.2020

Eestin Tartussa vuonna 2018 perustettu viisihenkinen nu-, death- ja industrialmetallia soittava Strych:9 on julkaissut ensimmäisen singlensä “Sacrifice” tulevalta levyltään.

Katso video:

Bändin laulaja Kapa kommentoi:

“Olen hyvin innoissani siitä, että Tartu tulee esittäytymään hyvin vahvan projektin avulla. Jonkin aikaa olen vihjaillut ystävilleni, että olemme tekemässä erästä hurjaa juttua, ja nyt olen erittäin iloinen siitä, että nyt on mahdollista jakaa työmme hedelmät muillekin. Tämä on minulle ensimmäinen musiikkivideoni, ja sen tekeminen oli kokemus itsessään. Olen ylpeä bändikavereistani, joiden kanssa voin jakaa yhteisen vision.”

Kitaristi Ants Reiu puolestaan sanoo:

“Muutama vuosi sitten Kapan kanssa mietimme, että meidän pitäisi tehdä jotain uutta, erikoista, ja iskevää. Me tottakai aloitimme kaikessa hiljaisuudessa ja kaikkien palapelin palojen kasaaminen kokoon oli aika vaikeaa: alusta asti meillä oli idea koota yhteen joukko ihmisiä, jotka eivät ole vain lahjakkaita muusikoita, mutta omaavat myös oikean energian. Vaikka kaikilla meillä on omat persoonallisuutemme, henkilökemiat välillämme ovat mahtavat. On upeata vihdoin esitellä debyyttisinglemme musiikkivideon kanssa. Tähän mennessä palaute on ollut enemmän kuin positiivista ja voin luvata, että kuulette ja näette meistä pian lisää.”

 

https://www.facebook.com/bandstrych9
https://www.instagram.com/strych9official/

Kokoonpano:
Kapa – Laulu
Ants Reiu – Kitara
Reio Jõelo – Kitara
Jüri Kallas – Basso
Madis Kaljurand – Rummut

Kuva: Strych:9
Lähde: Damn.Loud Agency

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.