Lemmy Kilmister Valion maitomainoksessa

MAINOS:Itsenäisyyspäivänä 6.12.2015 ennen Motörheadin Hartwall Arenan konserttia Lemmy Kilmister ehti tehdä Valion kanssa TV-mainoksen.

Videon on toteuttanut Mainostoimisto Hasan & Partners. Mainos on peruja vuodelta 1997 “en ole koskaan juonut maitoa, enkä juo” -mainokselle.

Valiolta Hanna Savolainen kommentoi mainosta seuraavasti:
”Olimme pitkään halunneet tehdä uudelleen 90-luvulla hitiksi nousseen En oo koskaan juonut maitoa -maitomainoksen. Alkuperäisen esiintyjän ja Lemmy Kilmisterin yhdennäköisyyden pohjalta syntyi hurja idea kysyä rock-ikonia yhteistyöhön kanssamme. Lemmy ei ollut koskaan ajatellut mainostavansa maitoa ja innostui ideasta yhtä paljon kuin me itse. Lemmyn taustatiimi on kannustanut jakamaan tarinoita Lemmystä ja antanut myös hyväksyntänsä tehdylle versiolle. Niinpä halusimme suru-uutisesta huolimatta jakaa hetkemme Lemmyn kanssa koko maailmalle – kuitenkin eri näkökulmalla, kuin olimme alun perin ajatelleet. Alun perin filmin tarkoituksena oli esitellä Valion innovatiivista, kansainvälistä maitovalikoimaa”

Valio teki mainoksesta lopulta tribuuttivideon Lemmy Kilmisterin muistolle.

Tässä mainos vuodelta 1997.

 

 

 

Profiili | + artikkelit

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-