Lazy Bonez muistaa edesmennyttä Pecu Cinnaria uudella musiikkivideolla

MAINOS:Melodisen heavy metalin asialla oleva Lazy Bonez muistelee Tarotista tutuksi tullutta ja viime syksynä edesmennyttä rumpalisuuruutta Pecu Cinnaria uudella musiikkivideolla. Kappaleeksi valikoitui vuonna 2013 julkaistun ”Vol. 1” -esikoislevyn ”First to Go – Last to Know”, johon Pecu on soittanut kannut. Biisissä duetoivat Saksan pieni suuri mies Udo Dirkschneider sekä Pecun pitkäaikainen yhtyetoveri Marco Hietala, joka on myös kirjannut videon alussa näkyvät muistosanat.

Lazy Bonezin basisti Jaakko Kauppinen kertoo videon taustoista seuraavasti:

Tässä kevättalvella sain idean muistovideon tekemisestä Peculle ja ajattelin, että ”First to Go – Last to Know” voisi olla sopivabiisi tehdä kunniaa yhdelle kaikkien aikojen rumpalilegendoista Suomessa. Otin yhteyttä Lipiäisen Villeen, jonka kanssa ollaan aiemminkin tehty yhteistyötä musavideoiden saralla ja hän innostuikin asiasta saman tien. Pecun leski Emmi antoi myös hyväksyntänsä videon tekemiselle.Minun tehtäväksi jäi kuvamateriaalin sekä “behind the scenes” –videomateriaalin haaliminen Villelle ja niitä löytyikin itseni lisäksi myös Ewo Pohjolan, Timo Isoahon, Marco Hietalan, Zahary Hietalan ja bändimme synamiehen Heikki Polvisen arkistoista. Legenda on poissa, mutta muisto elää josta tämä video olkoon yhtenä todisteena!

Lazy Bonez ”First To Go (Pecu Cinnari in memoriam)” -video katsottavissa alta:

KOKOONPANO
Tommi “Tuple” Salmela – laulu
Heikki Polvinen – koskettimet
Janne Tolsa – koskettimet
Topi Kosonen – rummut
Jaakko Kauppinen – basso
Mikko Niiranen – kitara
Markku Mähönen – kitara

DISKOGRAFIA
Vol. 1 ( E·X·R Metal 2013)
Alive ( E·X·R Metal 2015)

http://www.lazybonez.fi/
https://www.facebook.com/LazyBonezOfficial

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.