Kuopiolaisyhtye Ode In Black on julkaissut uuden albumin “Seeds Of Chaos”

Tiedote 14.1.2018

Kuopiolaisyhtye Ode In Black räväyttää raskaan musiikin vuoden 2018 käyntiin uudella pitkäsoitollaan ”Seeds Of Chaos”, joka julkaistiin 5.1.2018. Nimikappale kuunneltavissa alta:

Levyltä lohkaistiin jo 2017 kesällä ensimmäiset sinkut ”The Sea In Which We Drown” ja ”The Lone Wolf” ja se on nyt kokonaisuudessaan kuunneltavissa Spotifyssä.

”Seeds Of Chaos” – levyä kahlatessa läpi huomaa kuinka kauniisti pohjoinen ulottuvuus korostuu yhtyeen uutukaisella, sillä rajumpaa alakuloa on ilmassa. Vaikka edeltävien Ode In Black -julkaisujen päälle onkin yleensä lyöty biisinikkari Iiro Saarisen toimesta raskaammalla metallileimalla ja vaikutteista tunnistaa selkeästi suomimetallin suurista nimistä ainakin Sentencedin sekä HIM jättämiä vaikutteita, ovat melodisemmat ainekset alkaneet ottaa enemmän jalansijaa yhtyeen musiikissa. 11 biisiin on puristettu kaikki olennainen mikä riittää koukuttamaan yhtyeen musiikkiin.

Levy on tunnelmaltaan kuin vanha suomalainen kansantarina, sellainen jossa lopuksi kaikille käy huonosti ja joka alkaa sanoilla ”oli synkkä ja myrskyinen yö”.

1. Fountain Of Grief
2. The Sea In Which We Drown
3. Goodbye
4. Seeds Of Chaos
5. The Mirror
6. Burden
7. The Lone Wolf
8. Burn The Candle From Both Ends
9. Devil’s Kin
10. Of A Thousand Lies
11. Lullaby For The Innocent

Ode In Black:
Laulu: Pasi Mäenpää
Kitara: Iiro Saarinen
Kitara: Juhani Saarinen
Basso: Ville Puustinen
Rummut: Taisto Ristivirta

www.odeinblack.com
www.facebook.com/OdeInBlack

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here