Kuopiolaiselta hard rock –yhtye Block Busterilta uusi single ja lyriikkavideo kappaleesta ”Out In The City”

Kuva: Pekka Keränen

Tiedote 8.8.2019

Tinkimätöntä hard rockia soittava Block Buster on ehtinyt uransa aikana kiertää Suomea ristiin rastiin ja esiintyä niin Tuskan päälavalla kuin Bon Jovin lämppärinäkin. Yhtyeen esikoisalbumin odottelu on pitänyt fanit nälkäisinä, mutta pitkä odotus palkitaan pian, kun debyyttilevy ”Losing Gravity” julkaistaan 13. syyskuuta. Nyt kuopiolaisnelikko julkaisee kesäkuussa päivänvalon nähneen ”Move”-singlen seuraajaksi levyn avausraidan ”Out In The City”.

Block Busterin jäsenet kertovat:

Tulevan debyyttilevyn toinen single ”Out In The City” on tietyllä tapaa kuin synthwave-biisi rokkibändin soittamana. Lähes koko kappaleen läpi kulkeva komppikitaran rytmiikka pohjautuu hyvin pitkälle kyseisessä genressä paljolti käytettyyn synabassopulssiin, joka luo mielestämme tässäkin tapauksessa biisille sopivan painostavaa tunnelmaa. Lyriikat ovat myös erittäin cyberpunk-henkiset ja maalailevat synkkää ja dystooppista kaupunkimaisemaa.

Italialaisen Frontiers Music Srl. -levy-yhtiön kiinnittämä Block Buster julkaisee vauhdikkaasta ”Out In The Citystä” myös perinteistä poikkeavan lyriikkavideon:

Koska ”Out In The City” on näistä edellä mainituista aineksista rakennettu, ei meillä tietenkään ollut muuta vaihtoehtoa kuin tehdä kappaleelle asianmukainen ’lyriikkavideo’ yhteistyössä virtuaalitodellisuuteen (VR, virtual reality) sekä laajennettuun todellisuuteen (AR, augmented reality) erikoistuneen Eligo.Liven kanssa. Kyllä, videosta on pian saatavilla myös oikeat VR- ja AR-versiot!

Ahkerina keikkailijoina ja villeistä live-esiintymisistään tunnettu Block Buster on kiertänyt koko kesän ympäri Suomea eikä keikkaputki näytä hiljenemisen merkkejä – syksyn konserttilista on seuraavanlainen:

16.8. Joensuu, Rock In The City Joensuu
13.9. Kuopio, Henry’s Pub
14.9. Joensuu, Kerubi
28.9. Kajaani, Rock House Kulma
3.10. Tampere, Lost in Music
5.10. Helsinki, On The Rocks, levynjulkkarit

Tilaa “Losing Gravity” ennakkoon täältä.

1.Out In The City
2.Gone By The Morning
3.Flammable
4.Back From The Shadows
5.Losing Gravity
6.Sweet Mary Jane (Album Version)
7.Somebody To Shock Me
8.Walking Like A Dog
9.Move
10.Would You Do It Again
11.Bulletproof (Bonus Track)

Block Buster on:
Aarni Metsäpelto – Lead vocals & Guitar
Jaakko Metsäpelto – Drums & Vocals
Joonas Arppe – Bass & Vocals
Elias Salo – Lead Guitar & Vocals

www.facebook.com/blockbusterband
twitter.com/BlockBusterFIN
www.instagram.com/blockbusterband

Kuva: Pekka Keränen

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän