Kuopiolainen death metal -veteraani KRUOR julkaisee uuden levyn 29.10

Kuva: Kruor
MAINOS:

Tiedote 6.10.2021

Savon sydämestä kotoisin oleva vanhan liiton death metal -yhtye KRUOR julkaisee seuraavan albumin 29.10.2021. “Aberrations” -nimeä kantava levy on yhtyeen neljäs kokopitkä tuotos, joka seuraa aiemmalta vuosikymmeneltä julkaistuja “Origins” (2011), “Nightmares” (2014) ja “Destroyers” (2018) albumeita. Tuttuun tapaan luvassa on pahaenteistä ja kauhun sävyttämää kuolonmetallia kieroilla melodioilla höystettynä. Levyn singlet “The Devouring” ja “The Undying Dark” ovat kuunneltavissa alta:

”Jokaisella levyllä on omanlainen tarinansa sen syntymisestä, joka värittyy meillä vahvasti aina musiikilliseen lopputulokseen kuin lyriikoihin. Kruorin sanoitukset ja sanoma ovat aina pohjautuneet fiktionaaliseen maailmaan, joka on kärjistetty ilmentymä kauhusta, turhautumisesta, henkisestä pahoinvoinnista, ihmiskunnasta ja muuttuvasta ympäristöstä. Tämä pätee vahvasti myös Aberrations -albumiin. Sen tekemistä varjosti yhtyeen osittaisen kokoonpanon vaihtumisen lisäksi mm. pandemian tuoma eristys ja ajottaiset sisäiset dysfunktiot.

Tämä ei kuitenkaan koskaan ole itse lopputuloksen kannalta ollut mielestäni huono asia, vaan jokainen levy kuulostaa itseltänsä, erottuen aina edellisestä julkaisusta. Aberrations on myös teknisesti tähän mennessä yhtyeen hiotuin levy äänitysolosuhteiden, tuotannon kuin sävellystyönkin osalta. Levyltä löytyy muutamia oikein häröjä juttuja joita ei meiltä olla totuttu kuulemaan. Biisit varmasti tunnistaa Kruoriksi, mutta myös yllätyksiä on luvassa”, kertoo yhtyeen vokalisti Ville ”Ykä” Yrjölä.

Levy julkaistaan CD:nä ja digitaalisena versiona 29. lokakuuta.

https://www.facebook.com/kruormetal
https://www.instagram.com/kruor_official/
https://open.spotify.com/artist/3LIBkqmxHTDLarvyNEbAm3


Kuva ja lähde: KRUOR

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.