Kotimaisen coren kärkinimi Atlas julkaisi debyyttialbuminsa ja uuden videon

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.
Mainos:
Saarihelvetti

Tiedote 5.10.2018

Edessä yli kuukauden mittainen Euroopan kiertue metallijätin kanssa.

Tuoreimpiin ja potentiaalisimpiin metalcoren vientinimiin istahtava nokialainen Atlas julkaisi ensimmäisen täysipitkän albuminsa. Albumi kantaa nimeä ”Primitive” ja se on saatavilla CD:nä, Spotifyssä ja kaikissa muissa digitaalisissa medioissa. ”Primitive” seuraa 2016 julkaistun ”Northern Lights” –EP:n ja 2018 singlejen ”Birthright” ja ”The Catalyst” jalanjäljissä. Tuoreelta albumilta on myös katsottavissa uusi mielenkiintoinen musiikkivideo kappaleesta ”Pareidolia”.

Katso video alta:

Yhtyeellä on edessään mielenkiintoiset ajat, sillä Atlas lähtee kuukauden mittaiselle Euroopan kiertueelle lämmittelemään lavat Iso-Britannialaiselle Monuments-yhtyeelle. Asia on erittäin mittava, sillä suomalaisia core-yhtyeitä ei juurikaan suurilla kiertueilla nähdä kiertävän ja varsinkaan ennen debyyttialbumin julkaisua. Aikaisemmin tänä keväänä yhtye kiersi Balttiaa jenkkiläisen metalcore-suuruus Miss May I:n kanssa. Tulevalla kiertueella nähdään myös Suomessakin tutuksi tullut progressiivinen Vola -yhtye.

Kuuntele ”Primitive”-albumi Spotifyssä.

Patrik / laulu:

Tuleva ”Primitive” -lätty on 35-minuuttinen, yhdeksästä kappaleesta koostuva teos, joka esittelee Atlaksen koko arsenaalin agressiivisista riffeistä leijaileviin äänimaisemiin. Vuorotellen syttyvä ja hiipuva albumi on meidän dynaaminen tulkinta modernista Metalcoresta. Tässä levyssä on jokaiselle jotain, mutta se silti kuulostaa yhtenäiseltä kokonaisuudelta ensimmäisestä biisistä viimeiseen. Sanoituksiltaan levy on meille hyvin henkilökohtainen. Teemat vaihtelevat masennuksesta ja nihilismistä, ihmissuhteisiin ja rakkauteen. Uskon että teksteissä on tarttumapintaa jokaiselle kuuntelijalle!

Tilaa ”Primitive” Äxästä: https://www.levykauppax.fi/artist/atlas/primitive/

Kansi ja biisilista:

1. Skinwalker
2. Feel
3. Kaamos
4. On Crooked Stones
5. Primitive
6. Pareidolia
7. Pendulum Swing
8. Bloodline (feat. Ben English)
9. Rust

Miehistö:
Patrik Nuorteva – Laulu
Leevi Luoto – Laulu & Basso
Tuomas Kurikka – Kitara
Aleksi Viinikka – Kitara
Aku Karjalainen – Rummut

Linkit:
FB: http://www.facebook.com/atlasfin/
TWITTER: http://twitter.com/Atlas_band_fin
INSTAGRAM: http://www.instagram.com/atlasfin/
YOUTUBE: http://bit.ly/2p6rt6H
SPOTIFY: http://spoti.fi/2us8HeA
ITUNES: http://apple.co/2HswnS1
GOOGLE PLAY: http://bit.ly/2FwI8dV

Levynkansi: Patrik Nuorteva

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän