Kotimaiselta grungea ja metallia yhdistelevältä Primal Mazelta single ”Judas Christ”

Tiedote 29.11.2019

Raskaasti rokkaava kappale kumpusi riittämättömyyden tunteesta.

Nelihenkinen Primal Maze tuo tyydytystä grungen- ja metallinjanoisten musafanien kuuloaisteille tuoreella ”Judas Christ” -singlellään, joka löytyy nyt kaikista suoratoistopalveluista. 1990-luvun alternative-henkeä moderniin tuotantoon yhdistelevä biisi on viime vuonna perustetun kotimaisen yhtyeen kuudes julkaistu kappale.

Primal Mazesta kerrotaan:

”Judas Christ” edustaa Primal Mazen raskasta ydintä – biisi nojaa väkevään talttariffiin ja raivokkaaseen kertosäkeeseen. Sen aihio oli olemassa jo ensimmäisten biisijulkaisujen valmistelun aikaan, yli vuosi sitten, mutta kappale sai lopullisen sovituksensa bändikämpällä studiosession lähestyessä. Viimeistelyvaiheessa biisiin ladattiin lisää dynamiikkaa ja terävyyttä.

Biisin rumpu- ja bassoraidat on äänitetty Finnvox B:ssä. Kitarat ja laulut on tehty Juhis Kauppisen ShedStudiolla. Samaisessa sessiossa äänitettiin syyskuussa julkaistu ”Raise the Dead” ja lokakuun alussa päivänvalon nähnyt ”Grace”.

Kappaleen sanoitukset kertovat monille tutusta tilanteesta – siitä, kun haluaisi pystyä kaikkeen, mutta todellisuus saattaa olla toista.

”Judas Christ” on kertomus peri-inhimillisestä sisäisestä ristiriidasta, riittämättömyyden tunteesta. Kun oma rima on asetettu korkealle ja muiden odotukset kalvavat, on lopulta kohdattava oma rajallisuutensa.

Lisää hyvää on luvassa pian, sillä Primal Maze on työstämässä ensimmäistä varsinaista musiikkivideotaan kappaleesta ”Erase You”, ja sen lupaillaan ilmestyvän alkuvuodesta 2020. Lyriikkavideo kappaleesta ”Call of the Highway” on jo katsottavissa alta:

Primal Maze on:
Ville Lamminmäki – laulu ja kitara
Jussi Turtiainen – kitara
Janne Siirilä – basso
Hannu Pölönen – rummut

https://www.facebook.com/primalmaze/

Kuva: Primal Maze

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here