Kotimainen Sixgun Renegades julkaisi toisen pitkäsoittonsa “Push”

Kuva: Sixgun Renegades
MAINOS:Tiedote 6.1.2020

Espoolais-Helsinkiläinen vuonna 2008 perustettu nelikko Sixgun Renegades on julkaissut kakkosalbuminsa “Push”. Levyltä on julkaistu myös toinen single musiikkivideoineen kappaleesta “Antidote”.

Albumi on kokonaisuudessaan kuunneltavissa suoratoistopalveluissa:
https://fanlink.to/sgrpush

“Kakkoslevyä ruvettiin työstämään melkein heti ensimmäisen levyn julkaisin jälkeen tavoitteena yksinkertaisesti kirjoittaa parempi levy kuin eka. Tuottajiemme Mark Bertenyin ja Tuomas Riihimäen kanssa hommat toimivat niin hyvin ekalla levyllä, että päätimme jatkaa yhteistyön tekemistä. Voittavaa tiimiä ei kannata vaihtaa. Jos musiikkia voi luonnehtia perinteitä kunniottavaksi, niin soundipuolella haluttiin kuitenkin modernimpaa otetta. Todella tykeistä soundeista vastasi Aleksi Rintala miksauksellaan ja Jackson Shuudifonya Southwest Masteringilta varmisti, että biisit soivat upeasti kuuntelit sitten kännykällä tai himan hi-fi kajareilla.

Mielestämme levyllä kuuluu nyt kokemus, itsevarmuus, tiukempi soitto ja terävämmät sävellykset. Paketti on paremmin kasassa. Miksi jengin pitäisi sitten kuulla tämä levy? Ennenkaikkea siksi, että levy on täynnä hemmetin hyviä biisejä. Tämä on juuri sitä mitä ihmiset eivät oikeasti tiedä tarvitsevansa. Aitoa ja vaarallista Hard Rockia ilman auto-tunea ja muuta nykymusiikkia riivaavia hapatuksia.”, yhtye kommentoi.


Kappalelista:
1. Push
2. Don’t Take It For Granted
3. Get A Grip
4. There Where I Go
5. Antidote
6. One Night Love
7. Conspiracy
8. Set Me Free

https://www.sixgunrenegades.com/
https://www.facebook.com/SGRband/

Kuvat: Sixgun Renegades
Lähde: V.R Label Finland

 

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.