Kotimainen death metal bändi Post Pulse kampanjoi perhesuhdeväkivaltaa vastaan uudella singlellä “Inherited”

Kuva: Post Pulse

Tiedote 19.12.2019

Helsinkiläinen death metal -kokoonpano Post Pulse on julkaissut uuden singlen ”Inherited”. Kappale kertoo perheväkivallasta ja haasteista olla siirtämättä sitä sukupolvelta toiselle.

Antti Karhu:

”Inherited” on kappale perheväkivallasta, alistamisesta ja kaikesta siitä paskasta, mitä tapahtuu, kun kasvaa sairaassa ympäristössä; asioista, mitkä jättävät jälkensä ihmiseen ikuisesti. Valitettavan usein paha myös periytyy ja huomaamattaan ihmiset kohtelevat toisiaan, kuten heitäkin on kohdeltu. Meillä kaikilla on haamumme ja se vaatii aivan mielettömästi aikaa sekä vaivaa tajuta, ettei se, mitä on tapahtunut, ole meidän vikamme. Meidän ei tarvitse olla menneisyyden varjoja ja toistaa vanhempiemme virheitä, sillä me EMME ole sitä, miten muut meidät määrittelevät! Kappaleen dialogimainen tarina peilaa todellisuutta ja kuten valitettavasti todellisuudessa yleensä käy, tämäkään tarina ei pääty hyvin.

Tehdäkseen myös oikeasti jotain asian eteen, Post Pulse on päättänyt lahjoittaa kaikki kappaleen bandcamp -ostojen tulot vuoden 2020 loppuun asti perheväkivallan ehkäisytyöhön.

Kuuntele ”Inherited”:
Spotify: https://spoti.fi/2YNIt1Z
Deezer: https://www.deezer.com/us/album/121608222
Apple Music: https://apple.co/38E3d0X
Tidal: https://listen.tidal.com/album/124450672
Amazon: https://amzn.to/35hxEb9

Yhtyeen basisti Sam Roon kommentoi:

Post Pulse gives our music away for free because we want to share our art with the world. After we wrote Inherited and understood the impact of the lyrics, we thought it would be a nice contribution to society if we were to accept donations for the track and pass those gifts along to an organization that helps children who come from circumstances like those in our story. We hope that if you have the means to do so that you will help us make the world a little better than it was yesterday by making a donation.

Post Pulse on julkaissut vuonna 2019 viisi uutta kappaletta ja ne löytyvät musiikkipalveluista.

”Darker Side Of Mind”:

”Generation 217”:

”The Price You Paid”:

”Machinery Of Lies”:

Linkit
Official Website: http://www.postpulse.com
Facebook: http://www.facebook.com/postpulse
Twitter: http://www.twitter.com/postpulse
Instagram: https://www.instagram.com/postpulse/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCdQAiP6nvaF7x2LNtzxfsgw

Kuva: Post Pulse

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän