Kiuas-yhtyeen tuhkista syntyneen Daimonicin ensimmäinen single ”Might Concealed” julkaistu

Kuva: Marko Simonen

Tiedote 21.12.2019

Metallifanien suosikki, neljä levyä julkaissut ja aikoinaan Suomen virallisen singlelistan ykkössijan valloittanut Kiuas laittoi pillit pussiin vuonna 2013. Kuuntelijoiden iloksi yhtyeen Facebook-sivuille ilmestyi äskettäin tieto siitä, että jotain uutta on tulossa – ja nyt se on täällä. Uusi kokoonpano on nimeltään Daimonic, ja siinä vaikuttavat Mikko Salovaara, Aki Holma, Ville Sorvali, Jari Pailamo ja Timo Aspiala.

Mikko Salovaara perusti Daimonicin hienosti menestyneen Kiuaksen kuljettua tiensä päätökseen, ja viime vuosien ajan uutta yhtyettä on kasattu juuri sopivia soittajia hakien ja visuaalista konseptia hioen.

Lopputuloksena on upea kokoonpano, jossa kaikilla on useiden vuosien ajalta kokemusta musiikkialalta. Soittajat ovat Kiuaksen lisäksi tuttuja sellaisista yhtyeistä kuin Leverage, Moonsorrow, King Company, Twilight Guardians, Metal de Facto, Iconofear ja Macdeth.

Daimonic ei pidä yleisöä enää pidempään jännityksessä, vaan tuo kaikkien kuultaville uunituoreen ensimmäisen singlensä nimeltä ”Might Concealed”, josta katsottavissa alta lyriikkavideo.

Salovaara kuvailee:

”Might Concealed” edustaa nopeaa ja voimakasta modernia metallia, jossa äärimetalliakrobatia, melodiset laulut ja tarttuva kertosäe sekä sinfoniset elementit kohtaavat – ja mukana on myös tunnetta, sielua ja raakaa old school –metallihenkeä.

Daimonic on:
Mikko Salovaara – kitara ja laulu
Aki Holma – kitara
Ville Sorvali – basso
Jari Pailamo – kosketinsoittimet
Timo Aspiala – rummut

https://www.facebook.com/daimonic

Kuva: Marko Simonen
Vaatteet: Nina Korento

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here