KISS Expo juhlistaa ”Revenge” -levyä Helsingissä lauantaina 25.11.2017 – mukana Bruce Kulick, Bobby Rock ja Lordi!

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.
MAINOS:KISS Army Finland järjestää KISS Expon lauantaina 25.11.2017 Helsingissä On The Rocks-ravintolassa. Tapahtuman pääesiintyjänä nähdään itse Bruce Kulick, KISSin lead -kitaristi vuosilta 1984-1996.

Bruce Kulick vastaa fanien kysymyksiin Q&A -tilaisuuden merkeissä. KISS “Revenge” -levy, jolla Bruce Kulick myös soittaa, täyttää tänä vuonna 25 -vuotta ja sen kunniaksi Kulick tulee esittämään levyn teeman mukaisen keikan myöhemmin illalla On The Rocks -ravintolassa. Myös erillinen Meet & Greet -tilaisuus järjestetään.

Lisäksi tapahtumaan saapuu rumpaliveteraani Bobby Rock. Rock on, paitsi entinen Vinnie Vincent Invasion -bändin rumpali, myös maailmanlaajuisesti tunnettu artisti monella osa-alueella. Mies on kirjoittanut seitsemän kirjaa, julkaissut DVD:itä ja on myös tunnustettu fitness- ja terveysasiantuntija. Bobby on levyttänyt ja esiintynyt mm. sellaisten artistien kanssa kuten Slaughter, Hardline, Nitro, Nelson, Alcatrazz feat. Graham Bonnet, Scrap Metal ja Gary Hoey. Nykyään Bobbyn päätyönä on soittaa Lita Fordin bändissä, jossa mies on viihtynyt jo useamman vuoden ajan. Sen lisäksi Bobby on julkaissut myös sooloalbumeita ja tehnyt rumpuklinikoita ympäri maailmaa. Bobby pitää Expossa rumpuklinikan, tekee Q&A-session ja on muutoin fanien käytettävissä nimmarointia ja fanikuvia varten. Hyvin todennäköistä on myös se, että Bobby nähdään muutaman biisin verran rumpukitin takana illan muiden esiintyjien kanssa…

Mukaan levyn juhliin osallistuu myös KISS Army Finlandin perustaja ja omalle työssään KISSin suureksi innoittajaksi ja vaikuttajaksi mainitseva eurovisuvoittaja Mr. Lordi, eli Tomi Putaansuu. Mukana menossa on myös yksi isoimmista KISS oheistuoteisiin erikoistunut KISS Museum (www.kissmuseum.com) sekä joukko muita myyjiä. Paikalla myös mahdollisuus tuoda omaa KISS tavaraansa myyntiin erilliselle KAF -kirpparille.

Paikalla mahdollisuus hankkia nyt syksyllä ilmestyvä Ruotsin Army johtaneen Johan Kihlbergin kirja KISS Klassified -kirja. Kirjassa 600 sivua ennen näkemättömiä kuvia ja keskittyy Kihlbergin muistelmiin hänen ollessaan mm. Paul Stanleyn ja Gene Simmonsin kanssa studiolla, Eric Carrin kanssa kaljalla, esiintymisestään Vinnie Vincentin kanssa, Bruce Kulickin kiertuemanagerina.

Kirjan FB -sivut: https://www.facebook.com/kissklassified/
Ennakkotilaus (EU:n sisällä): https://www.bengans.se/en/artiklar/kiss-klassified-war-stories-from-a-kiss-army-general.html
EU:n ulkopuolella:

Tapahtuma jakautuu seuraavasti:

Klo 13.00 On The Rocksin alakerta aukeaa Expolle.
Klo 18.00 Ovet sulkeutuvat hetkeksi.
Klo 21.00 Ovet avautuvat uudestaan ja illan keikka alkaa
Soitto jatkuu aina n. klo 1.00:een asti.

Tapahtuman yksityiskohdat ja lisävieraat varmistuvat myöhemmin.
Ikärajat: Expo itsessään ikärajaton (rajattu anniskleualue), keikka K-18.

IT’S KISSIN’ TIME AGAIN !!

www.kissarmyfinland.com
https://www.facebook.com/KissArmyFinland/

Bobby Rock kuva: Frank Piercy.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.