King Satan julkaisi uuden singlen ja musiikkivideon ”FUCK YOGA”

Tiedote 11.9.2019

Tamperelainen industrial metal / aggrotech -yhtye King Satan julkaisee toisen albuminsa ”I Want You To Worship Satan” 22.11.2019 ja esittelee nyt toisen singlelohkaisun tulevalta albumilta. Kappaleesta ”Fuck Yoga” on myös tehty musiikkivideo.

King Aleister Satan kommentoi tuoretta julkaisua:

”Toinen singlelohkaisumme tulevalta täyspitkältämme, Fuck Yoga” (pun intended) eli kuinka yhdistetään industrial metal, hard rock ja tanssimusiikki! Biisin ja musavideon ajattomasta allegoriasta huolimatta, teemat tuntuvat sopivan aivan hyvin nykyiseenkin ajan henkeen. Musavideon ohjaajana voin myös sanoa, että karikatyrisoitu kappale vaati tietysti karikatyrisoituneen videon seurakseen! Halusin revitellä väreillä ns. vanhan koulukunnan mukaan ja leikitellä jonkinsortin 70-luvun splätterpsykedelian kanssa, jossa sarjakuvamaiset kuvaukset flirttailee oikean videokuvan kanssa!”

King Satan on vuodesta 2015 toiminut multi-instrumentalisti King Aleister Satanin vetämä tamperelainen äärimetalliyhtye, joka ammentaa elementtejä hard rockista death punkiin ja aggrotechistä electro-industrialiin.

Bändi on kiertänyt pitkin Eurooppaa festivaaleilla ja klubeilla levittäen anarkistis-okkultistista ilosanomaansa bändien kuten Pain, Perturbator, Carpenter Brut, Hocico, Turmion Kätilöt ja Velvet Acid Christ seurassa.

King Satanin toinen pitkäsoitto ”I Want You To Worship Satan” julkaistaan 22.11.2019 Inverse Recordsin toimesta.

FUCK THE REST SATAN IS BEST

https://www.kingsatan.net/
https://www.facebook.com/kingsatan616
https://www.instagram.com/kingsatanofficial/

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän