King Satan – I Want You To Worship Satan (2019)

Sopiva soundtrack Manalan herran palvontabileisiin

Suomen Tampereella vaikuttavan laulaja-multi-instrumentalisti King Carl Gustav Marlon Friedrich Morrison Seth Aleister Satan Kainulaisen (tunnettu myös lyhyemmin nimellä King Aleister Satan) industrial metal -yhtye King Satan on edennyt jo toiseen kokopitkäänsä ja nimeksi on isketty selkeä kehotus “I Want You To Worship Satan”

Vaikka kyseessä onkin herra Aleisterin sooloprojekti niin King Satanissa vaikuttaa ihan kokonainen bändi. Katherine Boss (koskettimet ja laulu), Jerry Rock ’n’ Roll (basso), Pete Hellraiser (rummut) ja Frater E. F. (livekitara) täydentävät kokonaisuutta.

Meininki on pitkälle samaa kuin esikoisella “King Fuckin Satanilla” vuonna 2017. Hirtehisesti nimetyt biisit kuten “Fuck Yoga”, “I Want You To Worship Satan” ja “The Antichristification” runnotaan death metal-, synthwave- ja industrial -suodattimien läpi niin että kajahtaa. Usein mieleen tupsahtaa esimerkiksi Rob Zombien ja Fear Factoryn tuotanto. 

King Satan on musiikin tantereella mukana juuri sen verran tosissaan että bändin voi hyvin mielin lunastaa niiden “oikeiden bändien” joukkoon. Huolimatta hieman ylipitkäksi vitsiksi vedetystä imagosta bändin kappaleissa on miltei kaikissa toimivia koukkuja, ideoita ja rakenteita. Siitä huolimatta “I Want You To Worship Satan” -levyllä harmittavan moni biisi ei lyö tarpeeksi bensaa liekkeihin, että roihuaisi oikein kunnolla. 

Alkupään kaksi vauhtipalaa “The Killing of God” ja “Fuck Yoga” lähettävät levyn hyvään vauhtiin, mutta seuraavaa mieluisaa annosta joudutaan odottelemaan jonnin aikaa, kunnes “Transgression” iskee korviin. Kyseessä on selkeästi koko levyn paras kappale – paholaisen palvontabileiden tanssibiisi, jossa tyrät rytkyy ja pakarat paukkuu.

King Satan on toisella levyllään todistanut olevansa tiukasti pelissä mukana ja yhtyeen ura varmasti jatkuu tällä tahdilla pitkään. Hyvin toteutetulle indumätölle on aina tilausta johon King Satan vastaakin pistämällä kelpo levyn tiskiin. Allekirjoittanut toivoisi pääsevänsä todistamaan kuitenkin joskus livenä kuningas Saatanan tehoa, joka varmasti välittyisi aivan eri tavalla, kuin kotisohvalla teetä siemaillen.

7-/10

 1. The Killing Of God
 2. Fuck Yoga
 3. Psychosadomasochism
 4. I Want You To Worship Satan
 5. All Magick Is Chaos Magick
 6. Fuck The World
 7. The Antichristification
 8. Circus of the Mind
 9. Transgression
 10. Raison d’Etre
 11. The Portrait Of Darkness

 

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän