King Company ilmoittaa laulajavaihdoksesta: uusi levy ilmestyy 2018.

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja

Kotimainen melodisen hard rockin tähtikokoonpano King Company on ilmoittanut laulajavaihdoksesta. Thunderstonesta tuttu Pasi Rantanen siirtyy pitkittyneiden ääniongelmiensa vuoksi sivuun ja hänet korvaa yhtyeessä jo aiemmin Espanjan kiertueella sijaistanut sekä mm. Whitesnake- tribuuttiyhtyeessä Blacksnake esiintynyt Leonard F. Guillan. Yhtye kertoo tiedotteessa viettävänsä studiossa seuraavat 2-3 kuukautta, uusi levy on luvassa ensi vuoden aikana. King Companyn debyyttialbumi ”One For The Road” ilmestyi vuonna 2016.

Lue bändin tiedote kokonaisuudessaan alta:

Niin kuin kaikki varmasti jo hyvin tietävät, Pasilla on ollut ongelmia äänen kanssa jo useita kuukausia. Vaikka viimeisimmän tiedon mukaan hän pystyykin laulamaan, se ei tarkoita sitä, että ääni olisi kuitenkaan lopullisesti kunnossa. Todennäköisesti hän joutuu käymään läpi useita ääniterapioita ja opettelemaan mahdollisesti kokonaan uuden laulutekniikan. Ja tämä saattaa kestää kuukausia tai jopa vuosia.

Olimme tällä viikolla palaverissa koko bändin kanssa tästä ikävästä tilanteesta ja keskustelimme asiasta pitkään. Pasi itse oli sitä mieltä että, koska tilanne on tämä mikä on ja tulevaisuus on epävarmaa hänen äänensä suhteen, hänen on parempi siirtyä sivuun yhtyeestä. Hän kokee, että hänellä ei tällä hetkellä ole mitään annettavaa yhtyeelle ja ei halua, että muu yhtye joutuu kärsimään tilanteesta, koska hän ei pysty panostamaan siihen 100 prosenttisesti.

Surullisena mutta yhteisymmärryksessä ja kaikessa ystävyydessä päätimmekin, että Pasi ei enää jatka King Company -yhtyeen laulajana.

Koska Espanjan kiertueella Pasia tuurannut Leonard F. Guillan osoittautui varsinaiseksi superlöydöksi ja aivan maailmanluokan keulamieheksi, päätimme heti kysyä haluaisiko hän ottaa pestin vastaan. Hetkeäkään miettimättä hän oli valmis siirtymään King Companyn laulajaksi. Leonard sanoo ottavansa paikan vastaan enemmän kuin innoissaan, vaikkakin sanoo, että saappaat ovat isot täytettäväksi. Hän aikoo tehdä kaikkensa yhtyeen eteen ja toivoo että vanhat Pasi-fanit ottaisivat hänet hyvin vastaan. Myös Pasi oli itse sitä mieltä, että Leonard on täydellinen laulaja yhtyeeseen.

Viimeistään kakkoslevyllä saamme kuulla Leonardin upeaa laulua ja kunhan päästään taas keikoille, niin voitte nähdä hänen ilmiömäisen lavapersoonansa, mikä ei jätä varmasti ketään kylmäksi!

Koko yhtye toivottaa Pasille oikein mahtavaa jatkoa elämän kaikilla osa-alueilla ja toivottavasti hän saa äänensä lopulta sellaiseen kuntoon, että hän voi vapautuneesti laulaa vuosia tästä eteenpäin. Mikä hienointa Pasi ilmoitti, että voi toimia Leonardin laulutuottajana kakkoslevyn äänityksissä.

King Company jatkaa nauhoitusten parissa nyt seuraavat 2-3 kk ja levy ilmestyy myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana 2018.

Guillanin taidonnäytteen King Companyn keulilla voi tarkistaa 30.9.2017 Espanjassa taltioidulta videolta:

https://www.facebook.com/kingcompanyofficial/

Kuva: Txen Yang

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here