KILPAILU: Voita lippupaketteja Hyvinkään Rockfestiin kesäkuulle 2019!

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.

KILPAILU! Metalliluola tarjoaa yhteistyössä Hyvinkään Rockfestin kanssa mahdollisuuden voittaa viisi lippupakettia ensi kesäkuun festareille, jonka pääesiintyjiksi ovat vahvistuneet Kiss, Def Leppard, Slipknot sekä Disturbed!

Yksi paketti sisältää kaksi 3 pv. lippua koko festareiden ajalle 7-9.6.2019. Lisäksi voittajat saavat Metalliluolan lasinaluset.

Osallistuaksesi kerro meille Facebookiin tai tähän artikkeliin, minkä tähän mennessä julkistetun yhtyeen keikkaa odotat Rockfestissä eniten?

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT. Voittajien nimet on ilmoitettu Metalliluolan Facebook-sivuilla.


Rockfest järjestetään viime kesältä tutuksi tulleella Hyvinkään lentokentällä kolmipäiväisenä 7.-9.6. ja sen lipunmyynti on jo alkanut tapahtuman kotisivuilla www.rockfest.fi/liput. Myynnissä on yhden päivän early bird -lippuja hintaan 85 euroa ja kolmen päivän lippuja hintaan 135 euroa.

Viime vuonna toista kertaa järjestetty Rockfest on lunastanut huippuvauhdilla paikkansa suomalaisessa festivaalikesässä. Hyvinkään lentokentälle nousee lukuisten esiintymislavojen lisäksi rockintäyteinen ravintolamaailma sekä satoja vieraita palveleva leirintäalue.

Rockfestin ikäraja on K-18.

Festivaalin nettisivut: rockfest.fi

339 KOMMENTIT

 1. KISS
  “To those who said we sold out a long time ago, you’re goddamn right we did. We sell out every single night.”
  -Gene Simmons

 2. KISSiä! Viimeksi 10 vuotta sitten nähnyt livenä ja nyt on viimeinen mahdollisuus nähdä Simmons ja Stanley Suomessa vetämässä Love Gunia!

 3. Kiss olis kiva nähdä, ollut listalla vuosikymmeniä! Olis kiva kiikkustuolissa yrittää muistella oliko keikka kova, vai sika kova.

 4. No julkistetuista niin Def Leppard olisi kiva nähdä pitkästä aikaa. Taisi olla kasarilla kun viimeksi olen heidät nähnyt livenä.

 5. KISS – serkkuni fanitti niitä jo nuorena sekä häneltä löytyi jo silloin lapsuudenkodissa asuessa fikuurit bändin hahmoista. En ymmärtänyt silloin miksi joku niitä fanittaa kuin vasta aikuisiällä sivistettyäni musiikkimakua rockin puolelle

 6. Odotin eniten Slipknotin keikkaa, mutta ilmoitus, että Kiss esiintyy onnistui muuttamaan mielipidettäni. Kyllä Kiss pitää edes kerran elämässä nähdä ja kokea!

 7. Ehdottomasti eniten haluaisin päästä näkemään legendaarisen Kiss:n viimeisen suomen keikan. Mukana kilpailussa ja jäädään nyt iloisia voittouutisia odottelemaan peukut pystyssä.

 8. Disturbedin ehdottomasti! Yksi ensimmäisiä bändejä joiden kautta lähdin enemmän kuuntelemaan rockia/metallia silloin joskus yläasteen aikana.

 9. Kyllä vaan toi Disturbed ja Slipknot taitaa vetää voiton. Ei oo kertaakaan tullu niitä nähtyä ja nyt sais kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

 10. Mieheni ollut 80-luvulta Kiss fani. Hän ”opettanut” minutkin Kisseyteen. Olemme olleet Kissin keikoilla vuodesta -98, aina kun ovat olleet Suomessa. Vietimme 20v hääpäivää 4.5 2017 Kissin konsertissa. Olisi mahtavaa nähdä vielä kuudennen kerran 😍

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän