Khiral julkaisi singlen tulevalta albumilta

Tiedote 23.12.2017

Helsinkiläinen death/thrash metal kokoonpano Khiral on julkaissut singlen ’Stain’ 2018 alkuvuodesta julkaistavalta albumilta, joka kantaa nimeä ’Chained’.

Khiral on helsinkiläinen death/thrash -henkinen metalliyhtye, joka laitettiin aluille jo 2008, mutta etenemiseen tarvittava kypsyysaste ja oikea kokoonpano saavutettiin vasta 2016, jolloin bändi julkaisi ensimmäiset sinkkunsa ”Orphanage” ja ”UltravioleNt” sekä aloitti aktiivisemman keikkailun. Pitkän hauduttelun tuloksena bändin soittotyyli on ehtinyt kehittyä hardcore-vaikutteisesta raskaasta rockista death, thrash ja jopa black metal -elementtien sekoitukseen, hyvään grooveen nojautuen.

Vuosi 2017 oli iso askel eteenpäin, kun Khiral teki useita keikkoja mm. edeten Emergenza-bändikilpailussa Suomen finaaliin asti, ja tavoitti näin isommankin yleisön myös vannoutuneimman metalliväen ulkopuolelta. Lisäksi bändi teki syksyllä ensimmäisen ulkomaankeikkansa Saksassa sekä äänitti debyyttialbuminsa “Chained” (julkaisu 1/2018), jolla on hyvin kuultavissa sitä tyylien kirjoa, josta bändi alunperinkin rakennettiin.

Pitkäsoitto ’Chained’ julkaistaan 12.1.2018.

Kuuntele single Spotifyssä.

Petri Lampelan suunnittelema albumin kansi sekä kappalelista alla:

1. Stain
2. Orphanage
3. Chokehold Of Shame
4. Narcissus in Your Mirror
5. Incinerate
6. UltravioleNt
7. Lichen

Khiral:
Joni Öhman – bass
Matti Hämäläinen – guitars
Tuomo Vänskä – vocals
Jouni Tuovinen – guitars
Markus Lehto – drums

https://www.facebook.com/KhiralBand/

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän