Kertaalleen loppuunmyyty Metal Crane Festival siirtyy Nosturiin!

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja
Mainos
Saarihelvetti

KERTAALLEEN LOPPUUNMYYTY METAL CRANE FESTIVAL SIIRTYY NOSTURIIN!

Helsingin Elmun Baarissa 19.-20.1.2018 ensimmäistä kertaa järjestettävä metallitapahtuma Metal Crane Festival myytiin ennen joulua loppuun, minkä seurauksena tapahtuma on päätetty nyt siirtää Nosturiin.

Tapahtuman promoottori Iiro Laitinen kommentoi tapahtuman suosiota seuraavasti:

”Metal Crane Festivalin vastaanotto on ollut alusta alkaen aivan uskomaton. Heti alkusyksystä ilmassa oli selkeitä merkkejä, että tapahtuma tulee menemään hyvin, mutta nyt joulun alla liput rupesivat käymään oikeasti kaupaksi: jouduimme laittamaan lippuja myyntiin vielä pienen lisäeränkin, mikä myytiin loppuun ihan muutamassa päivässä. On siis todella hienoa, että saamme tapahtuman siirrettyä Nosturin puolelle, ja pystymme paremmin vastaamaan suurta kysyntää. Uskallankin väittää, että luvassa on alkuvuoden kiinnostavin bändikattaus, jota ei todellakaan kannata jättää tarkistamatta.”

Metal Crane Festivalilla nähdään tammikuussa muun muassa kotimainen Kalmah, Itävallan kuumimpiin metalliyhtyeisiin lukeutuva Harakiri for the Sky, pitkän uran tehnyt Catamenia, uuden ”Heal”-albumin lokakuussa julkaissut Bloodred Hourglass sekä neljä muuta raskaan musiikin yhtyettä.

Ennakkoliput tulevat myyntiin tiistaina 2.1.2018 klo 9:00 ja ne myy Ticketmaster. Yhden päivän liput alk. 15€/kpl (ovelta 18€/kpl) ja kahden päivän lippu alk. 25€/kpl (ovelta 30€/kpl). Elmun Baariin ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan.

METAL CRANE FESTIVAL
Nosturi, Helsinki 19.-20.1.2018
K-18

pe 19.1.2018
Kalmah, Catamenia, Brymir & Among the Prey

la 20.1.2018
Harakiri for the Sky (AUT), Bloodred Hourglass, Whispered & The Hypothesis

www.nem.fi
www.elmu.fi
www.elmunbaari.fi

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän