Kari Storckovius Forthin uudeksi rumpaliksi

Tiedote 5.6.2020

Suomalais-kanadalainen hard rock -yhtye Forth on saanut uuden rumpalin, kun Kari Storckovius valittiin tammikuun koesoitoista bändiin mukaan. Koronarajoitusten hellitettyä on vihdoin päästy taas treeniputkeen uusien biisien tekoon ja vanhojen lämmittelyyn.

Karilla on vahva muusikkotausta eri genreistä ja instrumenteistä. Rummuilla hän on soittanut viime vuodet pääasiassa jazzia vaihtelevissa kokoonpanoissa sekä pikkubändeissä, että Big Bandissa, joista pienistä mainittakoon mm. Päivi & the Moonstones, The Swing Machine ja Happy Go Lucky sekä Reunion Big Band ja joka kesäiset big band -leirit.

Hänellä on lyömäsoittajana kokemusta myös puhallinorkestereista ja nykykansanmusiikista (Raakku edelleen kuvioissa mukana). Rumpaloinnin lisäksi Kari soittaa kitaraa, bassoa, pianoa, klarinettia ja fonia sekä laulaa kuorossa ja yksin oopperaa ja muuta klassista sekä tietysti Forthissa taustoja korkealla tenorillaan.

Nyt hän on palannut juurilleen, koska lukioaikana treenikämpillä kaikui nimenomaan hard rock. Silloisen bändin (The Blind Fence) ura ylsi melkein rock SM -finaaliin, mutta jäi kesken, kun porukka koulun jälkeen hajosi maailmalle. Forth on Karille paluu rock’n’rollin juurille.

Yhtyeen kitaristi Tim Norrgrann kommentoi:

Tutustuin Kariin ensimmäisen kesällä 2019 kun minut kutsuttiin mukaan soittamaan improvisoitu roots rock kappale vaimoni taidenäyttelyn avajaisiin minulle ennestään tuntemattomien muusikoiden kanssa. Sitten puolisen vuotta myöhemmin Forthilta avautui rumpalin paikka ja mieleeni tuli heti, että Kari voisi olla se oikea henkilö Forthin uudeksi rumpaliksi. Sitten oli koesoittojen aika muutamien ehdokkaiden kesken. Koesoittojen jälkeen olimme kaikki bändissä sitä mieltä, että olisi mahtavaa saada Kari Forthin uudeksi rumpaliksi ja iloksemme hän otti kutsun vastaan. Nyt olemme täydessä työn touhussa työstämässä uusia kappaleita tulevaa julkaisua varten.

Tervetuloa mukaan Kari!

 

www.forthband.com
https://www.facebook.com/Forth.Official

Kuvat: Forth

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän