Jyväskyläläinen Blood Region esittelee 18.12.2018 ilmestyvän ”Tales Of The Backwoods”-albumin

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.
MAINOS:Tiedote 12.12.2018

Jyväskyläläinen metalliyhtye Blood Region julkaisee debyyttialbuminsa 18.12.2018. ”Tales Of The Backwoods” ilmestyy Inverse Recordsin kautta. Albumilla kuullaan vokalistina Voice Of Italy –ohjelmasta tuttua Ira Greenia sekä suuri joukko vierailevia tähtiä eri kotimaisista raskaan musiikin kokoonpanoista.

Yhtyeen kommentit tulevasta levystä luettavissa alta:

”Tales of the Backwoods” on ollut hieno ja suuri prosessi, levy jossa yhdistyy kaikki elementit mitkä muodostavat sen, mitä Blood Region on musiikillisesti ja ajatusmaailmaltaan. On ollut sanoinkuvaamattoman hienoa olla mukana omalla panoksellani tällä teoksella ja työskennellä ihmisten kera, joilla on yhteinen visio tästä levystä.

Jokainen kappale seisoo omassa täydellisessä muodossaan ja muodostaen upean kokonaisuuden puhdasta ja rehellistä musiikkiamme, Korpi-Metallia. Biiseistä löytyy linjaltaan eri genrejen elementtäjä, melodiaa, tunnelmaa, rauhallista suvantoa ja myös rokahtavasta riffittelystä metalliseen paahtoon. Lyriikallisella puolella on myös skaalaa ja monimuotoisuutta eri asioista ja pohdiskeluista, tarinoista ja eletystä elosta.
On ollut suuri kunnia saada levylle vierailemaan lahjakkaita muusikoita ja hienoja persoonia; Ari Clandestinesta, Petri Sysimäki kolmen biisin säveltäjänä, Sami Rough Grindista, Profane Omenin Samuli, Tomppa ja Viljami, Noumenan Hannu, Ripa Pääkkönen, Juha Fearragesta ja osaltaan kaikki jäsenet jotka ovat Blood Regionissa vaikuttaneet. Ennen kaikkea on ollut peijakkaan hienoa olla tekemässä tätä levyä Samin, Lassin ja Iran kanssa, näillä ihmisillä löytyy se taito ja lahjakkuus, joka kuuluu levyltä. Suorastaan maaginen debyytti levy, teos joka varmasti suo kuulijoilleen elämyksiä ja maailmoja, joihin matkata musiikin säestämänä.

Olkoon Pohjoisen Valkoinen Tuli kanssanne. Rock`n`roll!

Mika Minkkinen (Guitar & Vocals)

Mahtava fiilis. Rumpalina pääsin levyllä toteuttamaan omia sovitusideoita ja visioita levyn kokonaisuudesta. Kuin aloimme Mikan kanssa miettimään levyntekoa, mitä uutta voisimme tällä kertaa tarjota. Sitten tuli visio, mitäpä jos joku naislaulaja vetää laulut meidän biiseihin. Pienen etsinnän jälkeen vastaan tuli Ira Green. Rohkeasti otettiin yhteyttä Iraan ja hän oli heti mukana! Sitten otimme Lassiin yhteyttä, lähdetkö mukaan tuottamaan/miksaamaan/soittamaan. Lassi ei epäröinyt hetkeäkään olla mukana. Jotenkin tällä levyllä kaikki palaset ovat loksahtaneet maagisesti kohdalleen!

Killi (Sami Vertanen, Drums)

Tuottajana/kitaristina/basistina/kiipparistina/fonistija/miksaajana työskentely näille mahtaville tyypeille on ollut kyllä villiä menoa ja aivan hemmetin hauskaa! Minulla on ollut todella vapaat kädet oman visioni toteuttamiseen aivan kuten muillakin bändin jäsenillä ja se onkin mielestäni tärkein osa Blood Regionia. Erityisesti, kun saa olla tuomassa yli 15 vuotta vanhoja demobiisejä päivänvaloon ja niiden täyteen potentiaaliin saman pienen kylän poikien kanssa, homma on ollut ikimuistettavaa. Kaikki ovat innoissaan odotelleessaan mitä muut tyypit tuovat pöytään, koska kellään ei ole mitään tietoa miltä lopullinen tuotos tulee kuulostamaan. Mutta jollain maagisella tavalla kaikki vain kuulostaa osiensa summaa paremmalta!

Lassi Tiainen (Guitar & Bass):

Vokalisti Ira Greenin videoterveiset:

1. Transcendence into Magic
2. Phantom Lands
3. Korpi Metal Riders
4. Through The Wolfwoods
5. Kaiho
6. Mountain Of White Fire
7. The Oaken Passage
8. Wahanca
9. Phoenix Daimonion
10. Waters Of Tohtaa…The Awakening

https://www.facebook.com/bloodregion
https://spoti.fi/2uXrzmq
https://www.instagram.com/bloodregion

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.