Juttutuokio Iron Maidenin Bruce Dickinsonin kanssa Kulttuuritalolla?

Omaelämäkerta tuo legendan puhekeikalle Helsinkiin kuukauden kuluttua.

Tiedote 17.12.2018

Iron Maidenin laulaja Bruce Dickinson saapuu Suomeen 15. tammikuuta What Does This Button Do? -elämäkertansa tiimoilta, ja kaksiosaisessa illassa on luvassa myös mukava jutustelutuokio, johon myös yleisö pääsee osallistumaan omine kysymyksineen.

Rehellinen ja uskomaton tarina tähteydestä sekä musa-alasta kaikkine karvoineen on vienyt Dickinsonia nyt ympäri maailman, ja Helsingissä Kulttuuritalolla nähtävä ilta on viimeinen keikka Skandinaviassa – viime viikolla Bruce nähtiin vierailemassa Norjassa, Islannissa ja Ruotsissa.

Brucea on pyydetty jo parin vuosikymmenen ajan avaamaan muistelmiaan, mutta ajankohta ei ole tuntunut aiemmin oikealta. Sairastuminen kurkkusyöpään kuitenkin muutti tilanteen.

Bruce Dickinson kertoi Rolling Stone -lehdelle:

Kun se oli selätetty, ajattelin, että tämä oli ehkä tarkoitettu näin. Se ei ole ollenkaan huono kirjan päätös, joskaan en ole ajatellut lähteä täältä vielä toviin. Kyse on kokonaan uuden luvun aloittamisesta elämäsäni. Ajattelin, että jos minulla on kirjaan loppu, alun saaminen kasaan on aika helppoa.

Legenda on aina viihtynyt Suomessa ja tamperelainen Aamulehti kertoikin taannoin miekkosen pitävän rennosta meiningistä:

Euroopassa vain hölmöt, julkisuudenhakuiset ihmiset haalivat ympärilleen turvamiehiä näyttääkseen tärkeiltä. Ne samat ihmiset ajelevat jollain limusiineilla ympäriinsä, enkä minä ole sellainen. Menen pubiin oluelle ja saan juoda tuoppini rauhassa. Tamperelaisten baarien nimiä en tosin muista, mutta ehkä se johtuu siitä, että olen onnistunut juomaan tarpeeksi monta tuoppia.

Kulttuuritalon What Does This Button Do? -illan järjestää Suomen suurin raskaaseen musiikkiin keskittynyt ja esimerkiksi Tuska Festivalin taustalla vaikuttava tapahtumatuotantoyhtiö Finnish Metal Events.

Ennakkoliput tapahtumaan ovat nyt myynnissä Ticketmasterissa.

Bruce Dickinson – ”What Does This Button Do” Speaking Tour
15.1.2019 – Kulttuuritalo, Helsinki
Liput alk. 59,00 € / 83,00 €
Lipun hinta sisältää palvelumaksun 4,00€ ja ”What Does This Button Do”-kirjan
Ikäraja: Sallittu | ovet 19:00

screamforme.com
tuska.fi/fi/bruce-dickinson-1512019

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here