Jurassic Rockin ohjelma valmis

MAINOS:Tiedote 16.5.2018

Kenkäverossa mukana nyt myös Maj Karma, Anal Thunder sekä Lost Society

Jo aikaisemmin uutisoidut rockin kärkinimet, kuten Mötley Crüe -klassikot Mikkeliin tuova Vince Neil (USA), Apulanta, Stam1na, Raised Fist (SWE) ja Turbonegro (NOR), saavat seuraa Mikkelissä Maj Karmasta, Anal Thunderista sekä Lost Societystä. Tänään julkistetut lisäykset myös samalla vahvistavat tämän vuoden Jurassic Rockin viimeistellyn kattauksen. Festivaalin päiväkohtaiset aikataulut löytyvät nyt myös tapahtuman kotisivuilta osoitteesta www.jurassicrock.fi!

Jurassic Rockin suositut leirintäalueliput ovat myös tulleet nyt myyntiin, ja totuttuun tapaan Jurassicin leirintäalue elää omaa elämäänsä mahtavine oheisohjelmineen koko festivaaliviikonlopun ajan. Luvassa on muun muassa viime vuonna suuren suosion saanut aamujooga, kestosuosikki vesisota, bodypainting-kisa, karaoke, musavisa, ilmakitaran Jurassicin mestaruustaisto sekä oiva nippu paikallisia esiintyjiä. Tapahtuma-alueen ohjelma täydentyy vielä kesän mittaan.

Festivaalin VIP-liput ovat niin ikään nyt saatavilla, ja näillä erikoispasseilla pääsee paitsi nauttimaan tietenkin vip-tilojen omasta baaritiskistä ja saniteettitiloista, mutta myös syömään päivittäin Kenkäveron kartanoon.

VIP-pakettien herkkulistoilta löytyy muun muassa muikkuja, pitkään kypsennettyä viljaporsasta makean tulisessa kastikkeessa tai Härkiksellä tai Nyhtökauralla terästetty kasvisvaihtoehto. Viikonlopun koko menu on nyt katsottavissa täällä.

12. Jurassic Rock järjestetään Mikkelissä tänä vuonna 3.-4.8.2018.

Jurassic Rockin päiväkohtainen esiintyjälista on:

PE: Raised Fist, Turbonegro, Von Hertzen Brothers, Apulanta, Maj Karma, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Klamydia, Huora
LA: Vince Neil, Stam1na, Mokoma, Sonata Arctica, S-Tool, Lost Society, Anal Thunder, Lasten Hautausmaa

www.jurassicrock.fi
@jurassicrock
#jurassicrock

Liput:
Tiketti & Lippupiste
2 PÄIVÄÄ 79 euroa
1 PÄIVÄ 59 euroa

2 PÄIVÄÄ VIP 165 euroa
1 PÄIVÄ VIP 105 euroa
VIP-lippu on K-18

VIP-lippu sisältää sisäänpääsyn festivaalialueelle ja vip-alueelle, kaulanauhan, passin ja rannekkeen sekä omat palvelut vip-alueella, kuten esimerkiksi omat baaritiskit sekä wc-tilat. Hintaan kuuluu myös päivittäinen yksi buffet-ruokailu Kenkäveron kartanossa.

Leirintä:

Leirintälippujen myynti alkaa Tiketissä ja Lippupisteessä
Leirintäranneke 30 euroa

Auto/caravanauto, sähkötön 60 euroa.
Alue sijaitsee tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä.

Alueelta löytyvät festari-wc:t, suihkukontit, grillauspaikka, leirintäalueen vastaanotto sekä ohjelma-alue.

Leiriytyjällä tulee olla voimassa oleva pääsylippu.
2 päivän lipulla voi majoittua pe klo 13 – su klo 12
lauantain lipulla voi majoittua la klo 12 – su klo 12

Autolla tulee saapua perjantaina klo 17.00 mennessä ja sillä pääsee sieltä pois vasta sunnuntaina klo 10 alkaen. Autoa ei voi tänä aikana siirtää.
Telttaa ei saa aivan auton viereen, mutta lähiympäristöön kuitenkin.

Paikan päällä veloitetaan 20 euron tonttipantti teltan/leirin pystyttämisestä. Mikäli tontti on lähtiessä yhtä siisti kuin sinne saapuessa, saa pantin takaisin.

Kuva: Flick Of The Finger

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.