Judas Avengerilta esikoisalbumi marraskuussa

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja

Tiedote 8.11.2017

Vuonna 2015 perustettu kotimainen moderni heavy-yhtye Judas Avenger julkaisee ensimmäisen kokopitkän albuminsa marraskuussa 2017. Tuleva albumi kantaa lyhykäisyydessään nimeä ”JA” ja se julkaistaan sekä CD:nä että digitaalisissa julkaisukanavissa.

Yhtyeen perustajajäsen ja vokalisti Pekka Montin kuvailee levyä hyvin kantaaottavaksi sekä painajaismaiseksi kokemukseksi:

Halusimme tehdä aidosti raskaan ja selkeän levyn, joka ottaa samalla kantaa raskaisiin aihepiireihin kuten itsetuhoisuuteen, valheisiin ja kuolemaan. Ilmaisuvoimaa on myös haettu kahden suomenkielisen poliittissävyisen kappaleen kautta ja turhat maneerit, tilulilut sekä progeilut on jätetty tällä levyllä taakse. Halusimme keskittyä enemmän siihen mitä varsinaisesti haluamme musiikillamme viestittää tulkinnan ja tunnelman ollessa kaiken muun edellä. Päätimme samalla näyttää myös pitkää nenää meille tarjotuille surkeille julkaisusoppareille ja julkaisimme täten levyn ihan itse!

Levyltä aiemmin julkaistujen näytteiden ”Tuhoaja (osa 1)” sekä ”Dying World” jatkoksi kuunneltavissa on kappale ”In the Shade of Sorrow”:

”JA”-BIISILISTA
1. A Son
2. In the Shade of Sorrow
3. Dying World
4. You are nothing
5. Tuhoaja (osa 1)
6. Tuhoaja (osa 2)
7. The End (Beginning of Suffering)

KOKOONPANO
Pekka Montin – laulu, koskettimet
Marco Schauman – kitara, basso, rummut
Janne Seppälä – kitara
Stefan Laine – basso
Teemu Koski – rummut

DISKOGRAFIA
Judas Avenger EP (2015)
A Wolf Among Sheep -single (2016)
Make Me Fly -single (2016)
Singles (2017)
Ja (2017)

http://www.judasavenger.com
http://facebook.com/judasavenger

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here