Jess And The Ancient Onesin Suomen keikat julki. Uusi levy kuunneltavissa Metal Hammerin sivulla.

jess and the ancient

Jess And The Ancient Onesin toinen levy, Second Psychedelic Coming: The Aquarius Tapes – joka myöhästyy viikon alkuperäisestä aikataulustaan – julkaistaan 11.12.2015 cd-, tuplavinyyli- ja digitaalisissa formaateissa. Thomas Corpse, yhtyeen kappaleiden pääasiallinen säveltäjä, kommentoi tulevaa teosta seuraavasti:
– Uusi albumi voidaan nähdä siltana menneen ja nykyisyyden välillä. Jotkut ajatukset, sanat ja runot vesimiehen ajalta on tuomittu kestämään ikuisesti ja inspiroimaan sukupolvia sukupolvien jälkeen. Aikakauden sanoman ydin säilyy aina samana, ja ne ovat rakkaus ja vapaus.

Perustamisvuodestaan 2010 alkaen Jess and The Ancient Onesin nousu on ollut huimaavaa. Vuonna 2011 julkaistun debyyttilevyn listasijoitusten jälkeen yhtye on ehtinyt kerätä mainetta ja seuraajakuntaa niin okkultistista rokkia, surf-musiikkia ja metallia yhdistelevällä Astral Sabbat (2013) ep:llään kuin viime talvisella pitkällä Pohjois-Amerikan kiertueellaan King Diamondin kanssa.

Yhtye lähtee uuden levyn myötä kotimaan kiertueelle. Jess and The Ancient Ones aloittaa keikkailun 9.1.2016 Helsingin Ääniwallista ja käväisee alkutalven aikana mm. Kuopiossa, Turussa, Hämeenlinnassa, Oulussa sekä Seinäjoella. Lisää keikkapäiviä niin Suomesta kuin ulkomailta ilmoitellaan alkuvuodesta.

Jess And The Ancient Onesin tuleva levy on parhaillaan kuunneltavissa kokonaisuudessaan Metal Hammerin sivuilla osoitteessa:

http://metalhammer.teamrock.com/features/2015-12-01/jess-and-the-ancient-ones-stream-their-psychedelic-new-album-in-full

Jess and The Ancient Ones – Suomen keikat

09.01. Helsinki Äänivalli, Lauantaitranssit
22.01. Kuopio, Henry´s Pub
23.01. Turku, Dynamo
29.01. Oulu, 45 Special
05.02. Jyväskylä, Pub Katse
06.02. Hämeenlinna, Suisto-Klubi
13.02. Lahti, Torvi
04.03. Tampere, Yo-Talo
26.03. Seinäjoki, Bar 15.

Website | + artikkelit

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-