James Hetfieldin vuoden kohokohdat mm. paras kitarasoundi ja Justin Bieber

james hetfield

Metallican James Hetfield on luetellut yhtyeen kotisivuillaan vuoden 2015 parhaimpia tapahtumia. Musiikillisesti kiintoisin pointti on varmasti parhaimman kitarasoundin löytyminen tulevalle albumille sekä se, että mies on vielä yleensäkin elossa. James nostaa korkealle myös legendaarisen Robert Plantin tapaamisen. Hauskin yksityiskohta listassa on Justin Bieber ja hänen esiintymisensä Metallica-paidassa.

Metallica on parhaillaan työstämässä tulevaa albumiaan jonka julkaisusta ei ole annettu tarkempaa tietoa. Yhtyeen edellinen albumi ”Death Magnetic” on vuodelta 2008.

 

https://www.youtube.com/watch?v=4MbYKIhbrHI

Website | + artikkelit

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-