Insomnium esittää “Winters Gate” online-keikan 29.5.2020

Tiedote 6.5.2020

Kotimainen metallitähti Insomnium esittää ”Winters Gate” -onlinekeikan 29.5.2020 klo 20 Suomen aikaa. Yhtye esittää vuoden 2016 eeppisen “Winter’s Gate” -levyn kokonaisuudessaan sekä valintoja yhtyeen muusta diskografiasta. Keikan jälkeen bändi keskustelee fanien kanssa ja vastaa kysymyksiin. Konsertin toteuttaa keikalla.fi.

Liput 8,90 € linkistä. Stream on katsottavissa viikon ajan keikan jälkeen.

Keikka maailmanlaajuisesti seuraavina ajankohtina:

03:00 Melbourne
02:00 Tokyo
20:00 Finland
19:00 Berlin
18:00 London
2PM New York
1 PM Chigago
11AM LA

Lähde: Insomnium
Kuva: Raisa Krogerus ©Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän