Hybrid Children julkaisee ”Where Pub Roses Grow” -albumin 11 vuoden tauon jälkeen

Toukokuuun 20. päivänä ilmestyvän levyn osuva nimi tuli 20 vuotta vanhasta biisistä.

Kuva: Hybrid Children

Tiedote 6.5.2020

Yhdentoista vuoden levytystauon jälkeen uutta materiaalia julkaiseva Hybrid Children palaa julkaisukantaan vahvalla albumilla. LP-levynä, c-kasettina ja stream-palveluissa 20. toukokuuta julkaistava ”Where Pub Roses Grow” -pitkäsoitto sisältää pitkään kypsytellystä biisimateriaalista muodostuneen monipuolisen kokonaisuuden, missä etenkin sanoituksilla on iso osuus. Tuttu hybärisoundi on edelleen tallella, sävyt ovat hieman muuttuneet edellisestä julkaisusta.

”Edellinen levy Fight As One oli mielestämme niin onnistunut, että siihen ei oikeastaan ollut mitään lisättävää. Turha lähteä tekemään väkisin uutta, jos edellinen käyntikortti on vielä validi”, bändin nokkamies ja pääasiallinen biisintekijä Jasse Salonen perustelee pitkäksi venähtänyttä levytystaukoa.

”Where Pub Roses Grow” -levyn nimi juontaa juurensa jo 20 vuotta vanhaan biisiin ”Hang Us Higher” ja sen lyrikkaan ”Went to the cold shores where pub roses grow. Got too much done got too close down too low.” Biisin demoversio on kuultavissa tulevan albumin C-kasetti-julkaisulla.

Aiemmin tänä keväänä julkaistu albumin avausraita Gimme Some Blackout potkaisee albumikokonaisuuden tykisti käyntiin. Koko bändi oli yksimielinen siitä mikä biisi kuvaisi parhaiten Hybrid Childreniä tänä päivänä.

”Kuuntelin yhden kevään melkein yksinomaan Sladen cd-boxia ja fiilistelin aina sydäntä lähellä olevaa 70-luvun meininkiä. Bowien Ziggy Stardust -aika, Irwin Goodman, Hurriganes, Sweet ja Bay City Rollers… nämä ovat olleet aina alitajunnassa ihan varhaislapsuudestani lähtien jo ennen Sex Pistolsia. Tuon Slade-kevään jälkeen tuli tämä biisi. Ei siinä välttämättä Sladea kaikki kuule, mutta mulle se on siellä jossain” Jasse muistelee Gimme Some Blackout biisin syntyä.

Erno Hankian ohjaama ja kuvaama Gimme Some Blackout -video on rakkaudentunnustus öiselle Helsingille. Kaupungin yllä liitävä kuvasto on ohjaajan mukaan kunnianosoitus myös Hybrid Childrenille, jonka Erno yhdistää vahvasti Helsinkiin.

”Olen viiden vuoden aikana kuvannut jo lähes koko Helsingin, ja tämä oli mahtava tilaisuus yhdistää kaupungin öiset maisemat musiikkivideoon”, Hankia kuvaa videon syntyprosessia.

Hybrid Children uudet nettisivut ovat nyt avoinna osoitteessa: www.hybridchildren.net!

Hybrid Children on:
Jasse: laulu ja kitara
Saska: rummut ja taustalaulu
Juho: kitara ja taustalaulu
VV: basso

www.hybridchildren.net
facebook.com/hybridchildren
instagram.com/hybridchildren_official
youtube.com/user/hybridvideos

Lähde: Ginger Vine Management & PR
Kuva: Hybrid Children

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here