Inglorious julkaisi musiikkivideon Heart-kappaleesta ”Barracuda”


Inglorious on julkaissut musiikkivideon Heart-yhtyeen kappaleesta ”Barracuda”. Inglorious julkaisee covereita sisältävän albuminsa ”Heroine” 10.9.2021 (Frontiers Music).


”Ann Wilson is THE goddess of rock vocals and we covered this magical tune from ”77 to remind everyone just how much Heart rock,” kertoo laulaja Nathan James.

Queen Of The Night (Whitney Houston)
Barracuda (Heart cover)
Midnight Sky (Miley Cyrus cover)
Nutbush City Limits (Tina Turner cover)
Bring Me To Life (Evanescence cover)
Fighter (Christina Aguilera cover)
I’m With You (Avril Lavigne cover)
I Hate Myself For Loving You (Joan Jett cover)
I Am The Fire (Halestorm cover)
Time After Time (Cyndi Lauper cover)
Uninvited (Alanis Morissette cover)




  • Nathan James – Lead Vocals
  • Danny De La Cruz – Guitar
  • Dan Stevens – Guitar
  • Vinnie Colla – Bass Guitar
  • Phil Beaver – Drums/Percussion


Lähde: Frontiers


Please enter your comment!
Please enter your name here