Ilta kotimaista melodista death metallia: HMH Live! tapahtuma siirtyi elokuulle.

Suotana

Tiedote 26.4.2020

Suomalainen melodinen death metal voi vahvasti, ja hyvä niin, sillä vahvoista musiikillisista ”rakennuspalikoista” saadaan rakennettua myös vahva live-ilta.

HMH Live! tapahtuma 9.5. joudutaan siirtämään vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi myöhäisempään ajankohtaan. Uusi päivä tapahtumalle on lauantaina 29.8.

Valitettavasti Mors Subita joutuu kuitenkin tapahtuman siirtymisen vuoksi perumaan osallistumisensa kokonaan. Mors Subitan tilalle kattaukseen on lisätty rovaniemeläinen melodeath-järkäle ja Kalmahin ”pikkuveljeksikin” tituleerattu Suotana.

Mikäli uusi tapahtumapäivä ei sovi sinulle ja haluat palauttaa lipun, katso lisäinfoa Tiketin sivuilta www.tiketti.fi/info/palauttaminen . 45 Specialista ostetut liput voi palauttaa suoraan ravintolaan sitten kun ovet ovet jälleen auki asiakkaille. 45 Special tiedottaa aikatauluistaan heti kun se on mahdollista.

Toivottavasti kesän myötä asiat palautuvat pikkuhiljaa takaisin uomiinsa ja pääsemme jälleen nauttimaan livemusiikista yhdessä. Siihen asti pitäkää erityistä huolta itsestänne sekä toisistanne!

Pahoittelemme osaltamme muutoksista mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa. Kaikkea hyvää!

HMH Live!
29.8.2020 / 45 Special, OULU
Mors Principium Est
Suotana
Torchia
Voidfallen

Ennakkolippu – 45 Special 20€
Ennakkolippu – Tiketti 22,50€
Ovelta 25€

MORS PRINCIPIUM EST

Mors Principium Est on viettänyt viime vuodet julistaen suomalaisen melodeathin ilosanomaa ympäri maailmaa eikä yhtyettä ole nähty Suomessa klubikeikoilla pitkään aikaan! Vuosi 2020 tuo onneksi muutoksen tähän ja uuden albumin lisäksi MPE tarjoilee myös muutaman valikoidun keikan kotikentällä.

Reclaim the Sun:

Monster In Me:

Suotana
Vahvan albumin “Land Of The Ending Time” vuonna 2018 julkaissut Suotana yhdistää melodiseen kuoloon mustan metallin sekä voimaheavyn sävyjä.

Into The Ice:

Troutrace:

TORCHIA

Juuri hiljattain TalviHelvetissä 2020 esiintynyt tamperelainen Torchia on kovassa nousukiidossa. Uusi vuosi alkaa yhtyeellä räminällä. Pari isoa keikkaa heti alkuvuoteen ja toisen täyspitkän albumin julkaisun myötä yhtye karkaa pidemmälle kiertueelle. Oulua ei tietenkään unohdettu kiertuereitiltä vaan myös pohjoisemmilla leveyspiireillä päästään nauttimaan Torchian riivatusta musiikista. Rockshots Recordsin kautta julkaistavan ”The Coven” albumin julkaisupäivä on 27. maaliskuuta 2020.

Moon, Rise!:

Fury:

VOIDFALLEN

Suomalaisen melodisen death metallin uusi kirkas tulokas Voidfallen julkaisi ensimmäisen kolme biisiä kattavan EP:nsä ”The Sinners, The Plague And The Voidfallen” viime syyskuussa ja siitä lähtien yhtyeen matka on ollut suurin harppauksin etenevää voittokulkua. Sen lisäksi, että EP julkaisu on kerännyt runsaasti ylistäviä arvioita, bändi pääsi starttaamaan keikkailutkin varsin näyttävästi yhteiskiertueella Vornan kanssa syksyn 2019 aikana. Voidfallen on tarkkaan harkittu ja hiottu kokonaisuus, jossa täydellisyyttä hipovien sävellysten kanssa tärkeässä roolissa on myös yhtyeen visuaalinen anti. Voidfallen on yksi niistä kuuluisista esimerkeistä, joiden kohdalla maailmallakin huokaillaan syvään, että ”jaahas, Suomi teki sen taas”. Uutta materiaalia on tulossa aivan tuota pikaa ja kuullaan lisää hekumallisia uutisia myöskin keikkarintamalla!

Voidfallen:

Kuva: Sami Hinkkanen Photography

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän